Цени и условия за сключване на ДДД договор за абонаментно обслужване с обекти от всякакъв характер и размер.
ДДД фирма Унищожители, регистрирана с името „Mgconsult 2008” ЕООД от РЗИ(ХЕИ) и е фирма, с лиценз за професионално унищожаване на вредители във частни и фирмени обекти. Предлаганите от нас ДДД услуги са единични или с абонаментен договор. Извършваме дезинсекция, дезинфекция,дератизация и дезакаризация на изгодни цени, с ред отстъпки и преференциални условия за клиента.
При желание и нужда за сключване на ДДД договор моля, свържете се с нас за изготвяне на индивидуална ценова оферта, зависеща от конкретиката и функционалността на самия обект.
Какво представлява ДДД договора?
ДДД договор е договор, който се сключва между нашата лицензирана фирма и клиента. ДДД договора се оформя, при извършване на ДДД услуги от страна на фирма Mgconsult 2008 позната още като Унищожители, за извършване на обработки по дезинсекция, дезинфекция, дератизация или дезакаризация.
ДДД договорът документира и договаря вида на извършеното третиране, честотата и вида на обработката, както използваните за ДДД услугата препарати. Сключване на договор с фирмата за ДДД услуги, позволява и последващото издаване на протокол за извършена ДДД обработка.
Протоколът за извършени обработки по дезинсекция, дезинфекция и дератизация е документ, изискван за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки. Протоколът за обработка, е съгласуван с изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ) и ДВСК, по Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12)
Какви документи се издавате за ДДД услугите с договор?
Фирмата предлага абонаментен договор за поддръжка на обекти от всякакъв вид. ДДД договор за абонамент се сключва при нужда от регулярно, превантивно и профилактично третиране за вредни насекоми, гризачи, акари и инсекти. След всяко пръскане срещу вредители, фирмата ни издава ежемесечни протоколи, с придружаващ ги договор. Протокол за обработки по дезинсекция, дезинфекция и дератизация е документ за хранителни обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, съгласуван с исканията на РИОКОЗ (ХЕИ), Агенция по Храните (ДВСК) и Наредба №3 на Министерството на здравеопазването (МЗ) по (чл.18, приложение №4, ДВ бр.12).
Абонаментен договор за ДДД услуги включва безплатен оглед на място, за оценка на специфичните условия на средата и заселеността с вредители. След нея, на клиента се предлага индивидуална програма за ДДД услуги, с периодичен годишен режим на обработки. Обработките са с подходяща за условията в средата честота на третиране.
При обекти от типа на заведения, магазини, хотели, детски градини, ресторанти, пицарии и други хранителни обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, се сключва ДДД договор. След третиране се оформя протокол, изискван от РЗИ(бивше ХЕИ) и ДВСК, Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването по (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12). В протокола са описани извършените ДДД услуги, вида на ползвания препарат, дата и метода на обработка.
Уточнение по абонамента. Често клиента е с впечатление, че ДДД фирмата отговаря само за пръскане против хлебарки и мишки. Тази информация е неточна. При абонамент, нашата ДДД фирма отговаря за всички вредители. Ние третираме ежемесечно, според паразитите в сезона. Появят ли се в обекта други вредители, третираме без допълнително заплащане.
Какъв тип ДДД договор е подходящ за мен?
Ако имате нужда от еднократно третиране, вероятно ще пожелаете да изберете протокол за единична ДДД услуга с описаните. Ако желаете регулярно третиране за унищожаване на вредители, с дейности по превенция и профилактика срещу вредни насекоми, гризачи и акари или притежавате обект, подлежащ на месечни обработки по изискванията на РЗИ (ХЕИ), ДВСКА и МЗ, по-подходящ за Вас е абонаментен ДДД договор.
Формата за сключване на договор е за определен, описан в него срок, споразумян от двете страни. Договорът не ви обвързва с безсрочно ползване, след изтичането. Договорът е изцяло съобразен с потребността и нуждите на клиента, за необходимата ДДД услуга.
Ако имате въпроси или колебания, относно типа подходящ за вас договор, необходимо е единствено да звъннете на посочения телефон или да ни пишете на нашата фейсбук страница. Ще ви отговори наш консултант, който ще ви информира, по всички възникнали у Вас въпроси.
Какъв лиценз притежава ДДД Фирмата на Унищожители?
ДДД фирма Унищожители регистрирана под името „Mgconsult2008” в РИОКОЗ (ХЕИ), с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от Министерство на Здравеопазването (МЗ) под № 60-00-35 , с оторизация да извършва дейности и професионални услуги по ДДД: дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация. Лизензът засяга ДДД услуги с издаване на протокол, по изискванията от РИОКОЗ (ХЕИ), МЗ, ДВСК и НЦЗПБ за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, Наредба №3/МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12).
Лицензът третира и препаратите, употребявани от фирмата. Те са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.
Какви са цените и отстъпки за предлаганите ДДД услуги?
Цените на пръскане на заведения, обекти за храна, ресторанти, пицарии, сладкарници, места за бърза храна, кухни, закусвални, механи, капанчета, барове и клубове с консумация на храна, се определят от типа искана обработка, местоположение, площ, вид вредител, гъстота на популацията, квадратура, препарат и рисков фактор в средата.
Точните цени на обработки се формулират при разговор и посещение на обекта като първоначалният оглед е безплатен. Поради голямото различие във вид на желаните услуги, условия и квадратура на площта. След коментар с вас, ще ви ориентираме за приблизителни цени и ще направим мониторинг на място. С него ще определим веднага факторите, определящи окончателно цената на исканата обработка. При абонамент, обработки, включващи повече от един вид ДДД услуги, при третиране на няколко обекта или терени, както единични обекти с повече площ, цените за обработки към нашите клиенти, са с ползване на отстъпки в особено големи размери.
Важно: За някои обекти, сме заложили минимални цени на обработки, включващи третиране със стандартни услуги по дезинсекция и дератизация, а именно:
  • Кафенета, барчета и магазини: минимална цена на ДДД услуги е 20.00 лв.

  • Будки, гаражни магазинчета и клек шопове: минимална цена на ДДД услуги – 15,00 лв.


Как да поръчам ДДД услуги и кога ще дойдете да напръскате при мен?
Третиранията се извършват дискретно - по начин, който не вреди на клиентите и персонала. В повечето случай не се налага спиране на работния процес на обект, защото използваните от нас препарати са от най- висок клас, които не изискват затваряне на помещенията за дълго, освен в случай, когато обекта е пренаселен с вредители и се налага дълго третиране, след което е нужно време за дълго проветряване или затваряне до изсъхване на препарата.
При постоянно работно време на обекта или желание от страна на клиента, обработките за вредители се извършват в работно време. В тези случаи методът на третиране в повечето случай не е пръскане, а точкуване със специален пест-гел. Гел препаратите за пест контрол против инсекти са високо качествени, ефикасни и не изискват карантинен срок, затваряне или освобождаване на помещенията.
При желание за обработка, определяме предварително някой от възможно най-близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. Нашите специалисти извършват услуги по пръскане срещу всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

Контакти с нас
За нас във Facebook

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент