Дезинсекция.
Дезинсекция (обезпаразитяване) е комбинация от методи и средства за унищожаване на вредни насекоми (инсекти), които са носители на заразни заболявания, вредители по хранителни запаси на човека и паразити по растения.

Професионалната дезинсекция (обезпаразитяване) е организиран ДДД метод за целево унищожаване на вредни инсекти, базиран на години опит, мобилизирани научни изследвания и създаване на непрекъснато тествани и адаптиращи се към промените професионални препарати, за ефикасно унищожаване на насекоми, с оглед целите на дезинсекцията.

ДДД услугите по дезинсекция, от лицензирана фирма „Mgconsult20008”ЕООД популярна още в общественото пространство и като Унищожители, се извършват с високо качествени професионална техника и специализирани за унищожаване на инсекти препарати. След третиране на насекоми с дезинсекция, се издава на протокол за извършена ДДД обработка, фактура и гаранция за качеството и трайността на дезинсекционната услуга.

Протоколът за извършена обработка по дезинсекция, е по изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/и ДВСК, съгласни Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12) и е приложим за всички обекти и заведения, подлежащи на задължителни месечни обработки по дезинсекция.
Кои места и обекти подлежат на дезинсекция?
Дезинсекция или обезпаразитяване, с цел унищожаване на вредни насекоми (инсекти), може да бъде извършена във всяка сграда, терен или помещение за обществено ползване, в офиса, фирмата, завода, магазина, склада или в дома.
  • Дезинсекция в дома и в битови помещения Дезинсекция на помещения в дома. Унищожаване на насекоми в стаи, апартаменти, къщи, вили, кооперации, домакинства, входове, мазета, тавани, щрангове, стълбища, тераси, басейни, градини, алеи, изби, килери и др.

  • Дезинсекция в обществени помещения Дезинсекция на обществени помещения. Унищожаване на инсекти в гимназии, летища, училища, кина, заводи, гари, университети, салони, театри, детски градини, общежития, автогари, общински сгради, центрове, сметища и др.

  • Дезинсекция в болнични заведения Дезинсекцията в болнична среда. Унищожаване на насекоми в болници, поликлиники, аптеки, медицински центрове, клиники, медицински складове, здравни центрове, лекарствени складове, лекарски кабинети, зъболекарски кабинети и др.

  • Дезинсекция на частни, фирмени сгради, центрове и предприятия Дезинсекция на частни и фирмени помещения. Обезпаразитяване на офиси, клубове, агенции, фирмени сгради, складове, производствени обекти, заводи, комбинати, хотели, мотели, домове за настаняване, хостели, плавателни съдове, кораби, яхти, лодки, самолети, въртолети, влакове, купета, камиони, частни пристройки, бизнес центрове, молове, работни центрове, служебни помещения, цехове и промишлени обекти.

  • Дезинсекция по насаждения, за растителна защита Дезинсекция и унищожаване на вредни насекоми по растения. Борба с инсекти и защита на ферми, овощни градини, плодови дървета, зърнени култури, зеленчукови растения, зелени площи, градини, паркове и растителни терени.

  • Дезинсекция за хранителни обекти, складове, заводи, заведения и магазини Дезинсекция на помещения от хранително-вкусовата промишленост, с високи изисквания за контрол. Унищожаване на насекоми в хранителни заведения, ресторанти, пицарии, сладкарници, закусвални, дискотеки, нощни клубове, механи, дискотеки, столове, капанчета, гостилници и заведения за бързо хранене. Дезинсекция с мащабни обработки по унищожаване на инсекти в хранителни складове, заводи, комбинати, ферми, хлебозаводи, месокомбинати, мандри, животновъдски ферми, млекозаводи, мелници, зърнобази, хамбари, складове за зърно, продукти и фураж, силози и хранителни магазини.
Дезинсекцията може да бъде комбинирана като метод, с друга ДДД услуга (дератизация,дезинфекция или дезакаризация), според потребността и желанието на клиента.
Кои вредни насекоми и паразити подлежат на дезинсекция?
Дезинсекция или професионално унищожаване на насекоми, може да се извършва върху всички вредни инсекти, нанасящи поражения върху хранителни запаси, растения и разпространяващи болести и зарази.
ДДД фирмaта на унищожители извършва чрез дезинсекция унищожаване на вредни насекоми, като хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници, акари, оси, стършели, молци, мравки, комари, скорпиони, гъсеници, стоножки и други вредители.
Какви са стратегиите, с които гарантираме качество на дезинсекцията?
  • Употреба на високо качествена, съвременна, специализирана техника за дезинсекция.
  • Специалистите, които извършват услуги по дезинсекция за вас, са с дългогодишен опит, задължителните разрешителни и са минали през специални обучения по дейността.
  • В началото на процеса по дезинсекция, за най-добър ефект, извършваме безплатен оглед. След всяка услуга по дезинсекция, предлагаме препоръки за превантивни мерки.

  • Нашата ДДД фирма ще извърши дезинсекция в удобно за Вас време. Обезпаразитяването може да бъде проведено, без да се налага да прекъсвате работния процес на третираното място. Извършваме услуги в работни и почивни дни, както в работни и извънработни часове.
Какви документи прилагаме, след обработки по дезинсекция?
Дезинсекцията е ДДД услуга, която се извършва със сключване на договор между клиента и лицензирана ДДД фирма „Mgconsult2008”ЕООД популярна още в общественото пространство и като Унищожители. Договорът е за услуга по дезинсекция с абонаментни обработки.

След извършване на услуга по дезинсекция, ще ви бъде издаден протокол за извършена обработка по обезпаразитяване. В протокола за обработка по дезинсекция, се описват вида на процедурата, метода и използваните препарати и т.н. При обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, се сключва съответния ДДД договор с протокол, по изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, по Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12).
Какъв лиценз притежава ДДД фирмата на Унищожители?
ДДД Фирма „Унищожители” регистрирана от Министерството на Здравеопазването (МЗ) с името „Mgconsult20008”ЕООД под №60-00-35, с лиценз да осъществява дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.
Лицензът на ДДД фирма засяга издаването на протокол за обработки и използваните препарати. Препаратите са одобрени от МЗ и са само за професионалнаупотреба. Ползват се от лица, преминали специализирано обучение за работа с тях, безопасни са за хора, животни и околна среда, по изискванията на EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
унищожаване, хлебарки, бълхи, кърлежи, ддд договори, ддд абонаменти, дезинсекция, дезинфекция, дератизация, дървеници, плъхове, мишки, мравки, паяци, къртици, молци, змии, кучета, котки, комари, мухи, стоножки, щипалки, прахови акари, гущери, скорпиони, гъсеници, стоножки

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент