Кой са Унищожителите?
Унищожители са професионален екип за борба с вредителите, които нагло нападат домовете, заведенията, магазините, градините и други обекти на хората! Ние гарантираме, че ще унищожим вашите нагли вредители трайно ,безвредно и бързо.
Защо да избирам Унищожители?
При извършване на всички ДДД услуги, ние използва иновативни методи за борба с вредители в комбинация с най-ефективните пест препарати за професионална употреба, които действат дори и върху т.н резистентни (устойчиви) популации от насекоми, акари и гризачи.

Дейността се осъществява под контрола на РЗИ (бивше ХЕИ), Министерство на здравеопазването (МЗ) и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ).

Съществуваме от 2008г. и имаме индивидуален подход към всеки клиент независимо от вида и площта му, като постигаме отлични резултати, както в жилища така и в търговски обекти от всякакъв тип и размер. Препаратите, които употребяваме са от най-ново поколение като голяма част от тях са без цвят и миризма и не са канцерогенни (нямат ракообразуващо действие).

В следствие на предлаганото високо качество, фирмата ни изгради филиали в градовете в София, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна, Добрич, Петрич, Благоевград, Плевен и Русе и е една от най-бързо развиващите се ДДД фирми в България.

Унищожаваме и прогонваме повече от 20 различни вида вредители и постоянно разширяваме познанията си за да можем да предлагаме възможно най-качествените ДДД услуги у нас.

Работим по съвременни методи и със специализирана техника, която позволява достъп и до най-трудно достъпните места.
Предлагаме високо качество гарантиращо вашето спокойствие, чрез спазване на всички съвременни изисквания за опазване здравето на клиентите и околната среда и същевременно постигане на гарантиран дълготраен ефект.
Освен унищожаване на насекоми и гризачи и извършване на дезинфекция, фирмата предлага и решения за прогонване на змии, гущери, котки и кучета, без да ги наранява, тъй като те не са типични вредители, а някои от тях са и защитени от закона.

Основните ни принципи са:
 • Да посещаваме клиента в удобен за него ден и час.
 • Да спазваме разходните норми на професионалните пест препарати според техните предписания.
 • Да правим обратна връзка след първата обработка, за второто окончателно третиране.
 • Да издаваме протокол с нужните описания за извършената обработка.
 • Да пристигаме навреме – Дезинфекторите пристигат навреме в уговорения ден и час (+)-10 мин.,освен ако не сме възпрепятствани от трафика.
 • Работим без почивен ден за пълното удобство на нашите клиенти.
 • Основна цел е всеки клиент да остане максимално удовлетворен от професионалните услуги и ако отново се нуждае от услугите на Унищожители да се довери пак на нас.
Какво представлява унищожаването и каква е неговата гаранция?
Акцията по унищожаването е в два етапа. Извършваме две обработки за да бъде ефекта пълен, а гаранцията дълга.
Давността на гаранцията е 6 месеца, считано от датата на втората обработка.
От колко време се борите с вредителите?
Борим се с наглите вредители вече повече от 7 години.
Какви лицензи притежават унищожители?
ДДД фирмата Унищожители е регистрирана в РИОКОЗ (ХЕИ), с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от Министерство на Здравеопазването (МЗ) под № 60-00-35, с оторизация да извършва дейности и професионални услуги по ДДД: дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация. Лизензът засяга ДДД услуги с издаване на протокол, по изискванията от РЗИ и МЗ за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, Наредба №3/МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12).
Лицензът третира и препаратите, употребявани от фирмата. Те са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, РЗИ и МЗ.
Какви са цените на вашето унищожаване?
Цените на обработка за защита от вредители, може да видите на страницата цени.
Референции на клиенти за ДДД фирмата УНИЩОЖИТЕЛИ:
 • Приятно съм изненадана, че и у нас можело да има фирми на Европейско ниво. Точност, експедитивност, без подвеждане в сложността на проблема как да предотвратиш природата. Специалистите от фирмата на Унищожители ме отказаха от намерението си да продам къщата. Много е приятно да живееш сред природа, с хубава къща, двор и зеленина, особено с няколко водоема наоколо. Ако обаче не бях влязла в контакт с тази фирма, тази природа все още щеше да ме ужасява. Днес си намираш мравки в чантата, утре виждаш мишка на тавана, после забелязваш кърлежи в тревата... Добре, виках си, за какво ми е “зелено” и басейн, като просто не мога да ги ползвам. Благодарна съм, че попаднах на точните хора, с точния подход в подходящия момент. Направих абонамент при тях и отдавна забравих за тревогите. Нито мисля, ни се занимавам да помня кога и какво трябва да се прави.

  Ивайла, 53 г., с.Панчарево
 • Искам да кажа на всички колеги, които имат собствени цехове за производство, както складове за депозит на материали - направете необходимото за да си запазите инвестициите от щети. Не съм знаел, че някакви си дребни гадинки могат да ми изядат кабел на банциг, на стойност 10000 лв., докато не се сблъсках с това. Да не говорим за драскотини по ювелирните изработки на мебели. В цеха междувременно се появи и гнездо на оси, нападнаха един работник, окото му се беше затворило от ужилването, видях се в беля. Дотогава освен кабела, за дни заминаха и две кухненски врати. Възхитен съм от тая фирма. Осите махнаха на момента. Хората не ме излъгаха за нищо. Казаха, че при гризачите проблемът не може да се реши за два дни и трябва да се третира периодично, защото не можеш да стопираш възпроизводството на природата. Не съм мислил така, но ми направиха много приемлива годишна цена и реших да пробвам. Е не съжалявам и досега. Имах голям късмет с Унищожители, благодарен съм Ви!

  Н. Вълчев, Проектант гр. Своге
 • Офис кантората ми се намира в центъра на София, в една от най-старите сгради. Направих ремонт, но се оказа че не е достатъчно да се “ремонтира” само отвътре. Скоро установих, че вътре се е заселил плъх, който хапваше, представяте ли си, вкусните за него хартийки. Това бяха важни за мен и клиентите ми документи, решения по дела и други, постигнати с много усилия и труд написани неща. Започнахме работа с Унищожители и благодарение на тях разбрах, че спокойствие трудно се постига без превенция срещу тези вредители. Обработките бяха предимно в мазета и общи части, а проблемът ми се реши. Благодаря на екипа както за съвестния труд, така и че възпита у нас мислене как да защищаваме нещата и труда си.

  Милена Първанова, 52г., Адвокат гр. София
 • Бог здраве и работа да Ви даде екипа на Унищожители - спасихте ме от наглите бълхи. Какво ли не правих от край време, дето си го знаем по нашия край, всичко опитвах, ама и тия гадини свикнаха с моите номера. Та добре, че една приятелка от София ми прати това момче, та всички сме доволни вече - и животните, и аз. Благодаря ви безкрайно много и ако на някой му се наложи да ползва подобни услуги, вече знам кого да препоръчам.

  Ваня Георгиева, 34г., с. Владая
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт с нас, при желание за услуга по унищожаване или прогонване на вредители, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Как да се свържете с нас?
Сертификати
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент
Стършели фирма,Фирми за борба с вредители,фирми за борба змий,фирма за пръскане против насекоми,фирма за пръскане против бълхи,фирма за пръскане срещу мравки, фирма за пръскане срещу кърлежи,фирма за премахване на мишки,фирма за премахване на склопендри,фирма за премахване на къртици,фирми за борба с дървеници,Фирма за борба с хлебарки,Фирма за борба с комарите, Премахване на стършелово гнездо,Как да убием стършели,Изображение на стършел, Унищожаване на стършели,Премахване на стършели,Прогонване на стършели, средство против оси и стършели, Как да се отърва от стършели,борба с оси и стършели, Как изглежда стършел, Как да прогоним стършели, Кърлежи фирма, Как да убием кърлежи,Изображение на кърлеж, Унищожаване на кърлежи,Премахване на кърлежи,Прогонване на кърлежи, средство против кърлежи, Как да се отърва от кърлежи,борба с кърлежи, Как изглежда кърлеж, Как да прогоним кърлежи, Мравки фирма, Как да убием мравки,Изображение на мравка, Унищожаване на мравки,Премахване на мравки,Прогонване на мравки, средство против мравки, Как да се отърва от мравки,борба с мравки, Как изглежда мравка, Как да прогоним мравки, Склопендри фирма, Премахване на склопендри,Как да убием склопендри,Изображение на склопендра, Унищожаване на склопендра,Премахване на склопендри,Прогонване на склопендри, средство против склопендри, Как да се отърва от склопендри,борба с склопендри, Как изглежда склопендра, Как да прогоним склопендри, Змий фирма, Премахване на змий,Как да убием змий,Изображение на змия,Унищожаване на змий,Премахване на змий,Прогонване на змий, средство против змий, Как да се отърва от змий,борба с змий, Как изглежда змия, Как да прогоним змий, Фирма къртици, Премахване на къртици,Как да убием къртица,Изображение на къртица, Унищожаване на къртици,Премахване на къртици,Прогонване на къртици, средство против къртици, Как да се отърва от къртици,борба с къртици, Как изглежда къртица, Как да прогоним къртици, Комари фирма, Премахване на Комари,Как да Комари,Изображение на Комари, Унищожаване на Комари,Премахване на Комари,Прогонване на Комари, средство против Комари, Как да се отърва от Комари,борба с Комари, Как изглежда Комари, Как да прогоним Комари, Оси фирма, Премахване на Оси,Как да убием Оси,Изображение на Оса, Унищожаване на Оси,Премахване на Оси,Прогонване на Оси, средство против оси , Как да се отърва от Оси,борба с оси, Как изглежда осаКак да прогоним оси Пръскане гущери,пръскане против змий,премахване гнездо на оси,vrediteli,вредители,стършели, мравки,превента,змий,къртици,кърлежи,сънливци,комари,пръскане хлебарки,ръсене, дървеници, Фирми за борба с оси .