Борба и прогонване на къртици

Цени за унищожаване
Начини на унищожаване

По естеството на използваната храна, къртицата всъщност е полезна, тъй като унищожава множество насекоми и ларвите им, вредящи по растенията. При ровене и търсене на храна обаче тя вреди, понеже разкъсва корените, повдига младите и все още недобре вкоренени растения и подкопава тировете. За съжаление, това нейно неумение да ги пази е честа причина да ни повикат за прогонване на къртици. Често минава от край до край под редовете току-що засадени растения, привлечена от внесените с оборския тор червеи и насекоми, което е причината да не искаме да я прогонваме. Реално къртицата вреди предимно в парниците при отглеждане на разсада и в градините в първите двадесетина дни след разсаждане. Нейното прогонване попринцип спасява Вашата току що засадена култура, но пък така ще си имате и грижи с насекомите. Все пак обаче предлагаме процедури и за пръскане против насекоми, а процедурата за прогонване на къртици е напълно безвредна за животните и околните, тъй като е напълно биологичен репелент за прогонване.


Не рядко ползваните репеленти за прогонване, сигнални и електромагнитни устройства имат временен ефект при прогонването. След което те свикват с тях и започват да ги заобикалят и се налага да мислите нови методи за прогонване на къртици. За успех е необходим комбиниран професионален метод за прогонване и третиране от специалисти с дълъг опит в тази посока. Един хуманен метод за прогонване на къртици от терена е ползването на звукови и сигнални устройства, които прогонват къртиците. Те ще са ефективени единствено ако се положат като бариера в целия терен. Добре е при подозрение за къртици, реакцията да е бърза за тяхното прогонване. Женските раждат до осем малки за сезона и следващата година от 20 къртичините ще станат тройно и ще имате затруднения с тяхното прогонване. За прогонване на къртици, според условията, сезона и времето, могат да бъдат използвани димки, химични средства, капани и други методи. Димките са с прогонващо действие, отделят въглероден диоксид и по този начин прогонват къртиците. Те се полагат след професионална преценка, съобразно навиците на животното, подходящ момент и условия за действие, близост на вредителя до терена, сезон и час от денонощието, в който къртиците са активни. Тяхното прогонване напомнямае, че се случва напълно безвредно за тях и с биологични репеленти доказани в средите за прогонване!


Тагове:
борба с къртици, къртица, пръскане, против, борба, вредители, дератизация, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv kurtici, borba sus kurtici, progonvane na kurtici, kurtici, kurtica, pruskane, uni6tojavane, protiw

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент
Стършели фирма,Фирми за борба с вредители,фирми за борба змий,фирма за пръскане против насекоми,фирма за пръскане против бълхи,фирма за пръскане срещу мравки, фирма за пръскане срещу кърлежи,фирма за премахване на мишки,фирма за премахване на склопендри,фирма за премахване на къртици,фирми за борба с дървеници,Фирма за борба с хлебарки,Фирма за борба с комарите, Премахване на стършелово гнездо,Как да убием стършели,Изображение на стършел, Унищожаване на стършели,Премахване на стършели,Прогонване на стършели, средство против оси и стършели, Как да се отърва от стършели,борба с оси и стършели, Как изглежда стършел, Как да прогоним стършели, Кърлежи фирма, Как да убием кърлежи,Изображение на кърлеж, Унищожаване на кърлежи,Премахване на кърлежи,Прогонване на кърлежи, средство против кърлежи, Как да се отърва от кърлежи,борба с кърлежи, Как изглежда кърлеж, Как да прогоним кърлежи, Мравки фирма, Как да убием мравки,Изображение на мравка, Унищожаване на мравки,Премахване на мравки,Прогонване на мравки, средство против мравки, Как да се отърва от мравки,борба с мравки, Как изглежда мравка, Как да прогоним мравки, Склопендри фирма, Премахване на склопендри,Как да убием склопендри,Изображение на склопендра, Унищожаване на склопендра,Премахване на склопендри,Прогонване на склопендри, средство против склопендри, Как да се отърва от склопендри,борба с склопендри, Как изглежда склопендра, Как да прогоним склопендри, Змий фирма, Премахване на змий,Как да убием змий,Изображение на змия,Унищожаване на змий,Премахване на змий,Прогонване на змий, средство против змий, Как да се отърва от змий,борба с змий, Как изглежда змия, Как да прогоним змий, Фирма къртици, Премахване на къртици,Как да убием къртица,Изображение на къртица, Унищожаване на къртици,Премахване на къртици,Прогонване на къртици, средство против къртици, Как да се отърва от къртици,борба с къртици, Как изглежда къртица, Как да прогоним къртици, Комари фирма, Премахване на Комари,Как да Комари,Изображение на Комари, Унищожаване на Комари,Премахване на Комари,Прогонване на Комари, средство против Комари, Как да се отърва от Комари,борба с Комари, Как изглежда Комари, Как да прогоним Комари, Оси фирма, Премахване на Оси,Как да убием Оси,Изображение на Оса, Унищожаване на Оси,Премахване на Оси,Прогонване на Оси, средство против оси , Как да се отърва от Оси,борба с оси, Как изглежда осаКак да прогоним оси Пръскане гущери,пръскане против змий,премахване гнездо на оси,vrediteli,вредители,стършели, мравки,превента,змий,къртици,кърлежи,сънливци,комари,пръскане хлебарки,ръсене, дървеници, Фирми за борба с оси .