Пръскане против гъсеници



За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
КИЛАРИТЕ - Причини за поява и методите за борба с гъсениците:
Пръскане против гъсеници с методите на професионалната дезинсекция включва комплексни методи за борба с вредителя. Гъсениците са сезонни насекоми, нанасящи масивни щети по растенията и борбата с тях е добре да започне профилактично в ранна пролет, за да гарантира пълното пръскане против вредителя за сезона. Гъсениците са многобройни видове. От ларви те се превръщат в пеперуди и стават безопасни за културите, но снасят своите яйца и цикълът се завърта. В активната си форма, гъсениците могат да изядат цялата листна маса на дървета, лози и полезни култури, унищожавайки растенията. Борбата с гъсениците засяга масово крайградските и селски райони. Понякога, ако популацията се изпусне в началото, тя може да се размножи дотолкова, че да опасе всичко полезно в зелените площи и да умори наред овошки, дървета и растения.

ДДД фирма Унищожители предлага професионални услуги по пръскане против гъсеници по овошки, лози, културни насаждения, цветя и дървета. Услугите се извършват от опитни специализирани дезинсектори, с изключително ефикасни пест - препарати за обработка, със сто процентова гаранция за тотално отстраняване на проблема с гъсениците от площта за сезона.

Предлагаме както еднократни обработки, така и абонаментни ДДД договори според изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ). Дейността ни е регистрирана в Министерство на здравеопазването.
Какво представлява услугата по пръскане против гъсеници?
Началната крачка в борбата по пръскане против гъсениците стартира с диагностика на проблема. Още при първия контакт ще се ориентираме от вас къде са насекомите и какъв вид са, дали са нападнали кората, листата или други овощни дървета. Нерядко гъсеницата може да влезе и в дома, ако близо до прозореца има клони на растящо дърво.

Гъсениците често изяждат листата на декоративни растения, чушки, череши, джанки и други овошки. Те се увиват като памук и нападат зелената маса. С въпроси ще установим вида на гъсеницата, а на място ще потвърдим вредителя и мерките, които трябва да се вземат за унищожението му. След огледа на място, следва обработка за отстраняване на инсектите.

Обработките за пръскане против гъсеници се извършват спрямо терена. При по-малки площи, те се опръскват с ръчна пръскачка. При по-големи терени се прави масивно пръскане с професионални, целеви препарати и техника на цялата листна и дървесна маса, храсти, треви, градини, ядивни култури, овошки, декоративни дървета, лози, цветя и всички зелени части.

При пръскане против гъсеници, от особена важност е определянето на вида гъсеница, след което да се преценят правилния и подходящ препарат, техника и време на обработка. Търси се спокойно и благосклонно за обработката време, без валежи, за добър краен резултат.
Колко обработки са необходими за пръскане против гъсениците?
Препаратите с които унищожаваме гъсеници са целеви, изключително качествени и мощни инсектициди за пръскане на култури срещу гъсеници, с доказан резултат. Съществува избор от няколко вида, спрямо необходимата карантина. Карантинният период за да се консумират растенията може да бъде от един ден до месец, в зависимост от зрелостта на дървото.

Контактните препарати се ползват при налично време за узряване на плодовете и имат месечен карантинен период. Съществуват и други препарати, които действат на повърхността и са с кратък карантинен период, позволяващи скорошна консумация на културите. Типът подходящ за пръскане против гъсениците препарат се избира съвместно с клиента, спрямо неговите нужди и препоръките на специалиста, преценил условията на средата.

При неголяма популация, по преценка на дезинсектора, пръскането против гъсеници може да приключи само с една обработка и те да бъдат гарантирано трайно отстранени за сезона. При голяма гъстота на популацията, до 3-5 дни може да се наложи повторна обработка, за пълно пръскане против насекомите и предотвратяване на излюпване, водещо до нова атака. При спазване препоръките на специалиста, третирането е с пълна гаранция за резултат.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт чрез страницата ни във фейсбук, при желание за услуга пръскане против гъсеници и др., се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против гъсеници, гъсеници, гъсеница, пръскане, унищожаване, против, борба, вредители, дезинсекция, дезакаризация, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv gusenici, unishtojavane na gusenici, gusenica, gysenica pruskane, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент