Пръскане против змииЗа всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
Пръскане против змии, гущери и влечуги, змии, гущери и често създавани проблеми.
Цени за унищожаване
ЖилищеЦена
Боксониера- лв.
Едностаен34 лв.
Двустаен44 лв.
Тристаен49 лв.
Четиристаен59 лв.
Пръскане против змии, гущери и влечуги, змии и гущери се прилага често в зелени площи и извънградски терени, къщи и вили. Влечугите са част от природата и всяка сграда, разположена сред нея е естествена екосреда за наличието им.
Влечугите винаги са нежелани гости в населено място. Те могат да причинят уплаха и бели. ДДД услугите по отпъждане на влечуги са бърз начин за обезопасяване на терени и предотвратяване на проблеми, свързани с тяхното наличие.
Особено застрашени места са райони с наличие на треви и вода. Лятото влечугите се привличат от водоизточници и басейни. Преминаващи змии, гущери и други влечуги предизвикват безпокойство в собствениците и са причина за бъркотия по външни заведения, открити градини на хотели, търговски, обществени и домашни обекти.

Професионалните пест контрол методи за пръскане против влечуги ползват ефикасни естествени екопрепарати за прогонване на змии и гущери. Създава се предпазна бариера, която защищава желаните места и отблъсква създанията от терена. Продуктите са качествени и решават проблема с опасността от преминаващи влечуги за топлия сезон.
Какви препарати за прогонване ползваме и колко време продължава действието им?
Работим само с най-съвременни препарати за прогонване на змии и гущери, които освен че са безвредни за хората, растенията и животните не унищожават змиите и гущерите, а само ги отблъскват на разстояние от мястото, което не искате да обитават. Съвременните препарати използвани за пръскане против влечуги са ефективни както на закрити, така и на открити терени. Трайността от обработката обаче е по-дълга в закритите обекти, като складове, мазета, тавани и т.н., където външните фактори влажност, слънце и прах са по-малко. В зависимост от площта, влажността, температурата и местоположението на обекта, действието на препаратите може да продължи между един и три месеца.

Имайте предвид, че след обработка на жилище или дворно място може веднага да го обитавате, тъй като за прогонването на влечугите се използват само съвременни репеленти – препарати, които са съставени на базата на естествени природни био продукти, към които змиите и гущерите изпитват непоносимост и заради това отбягват терените обработени с тях без реално да им се навреди.

За пръскането против змии, гущери и влечуги се търси спокойно време и подходящи атмосферни условия. Най-важно за третирането е да се избере точния сезон и природата да е добронамерена. За ефективност е необходимо да липсват валежи в рамките на десетина-петнадесет дни, тъй като от дъждовете активното вещество на репелента намалява своето отпъждащо действие.
Пръскането против змии, гущери и влечуги е добре да се подновява на 14-20 дни, особено около детски площадки и силно рискови райони. С редовна профилактика, предпазната бариера срещу змии и гущери може да защити терените ефикасно през целия летен сезон.
Какви са гаранциите които даваме при пръскане против змии и гущери.
В повечето случаи даваме 100% гаранция за премахване на змиите или гущери, като ефектът настъпва между първия и третия ден от третирането. За прогонването им от закрити площи най-важното е да бъдат оставени отворени прозорци или врати, през които влечугите необезпокоявани да могат да напуснат помещенията. Никой не може да гарантира, че след време, когато действието на препаратите се намали и аромата им стане по-слаб, влечугите няма да се завърнат отново. Заради това е добре периодично да обработвате срещу тях, като най- подходящото време за превантивни третирания е на пролет – когато змиите се събуждат от зимен сън и през късната есен-когато търсят места за зимуване.
Кои са най-срещаните видове змии, за които получаваме заявки за защита от тях или клиентите ни си поръчват препарат за прогонването им?
През годините сме получили най-много сигнали за пръскане против пепелянки, смокове, водни змии и усойници, като най-често те са били от планински райони и такива които са в близост до места с по-гъста растителност.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт, при желание за услуга пръскане против змии или гущери се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по пръскане против всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против змии, змии, змия, пръскане, против, борба, вредители, дератизация, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv zmii, borba sus zmii,прогонване на змии, zmii, zmiq, zmia, pruskane, protiw

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент
Стършели фирма,Фирми за борба с вредители,фирми за борба змий,фирма за пръскане против насекоми,фирма за пръскане против бълхи,фирма за пръскане срещу мравки, фирма за пръскане срещу кърлежи,фирма за премахване на мишки,фирма за премахване на склопендри,фирма за премахване на къртици,фирми за борба с дървеници,Фирма за борба с хлебарки,Фирма за борба с комарите, Премахване на стършелово гнездо,Как да убием стършели,Изображение на стършел, Унищожаване на стършели,Премахване на стършели,Прогонване на стършели, средство против оси и стършели, Как да се отърва от стършели,борба с оси и стършели, Как изглежда стършел, Как да прогоним стършели, Кърлежи фирма, Как да убием кърлежи,Изображение на кърлеж, Унищожаване на кърлежи,Премахване на кърлежи,Прогонване на кърлежи, средство против кърлежи, Как да се отърва от кърлежи,борба с кърлежи, Как изглежда кърлеж, Как да прогоним кърлежи, Мравки фирма, Как да убием мравки,Изображение на мравка, Унищожаване на мравки,Премахване на мравки,Прогонване на мравки, средство против мравки, Как да се отърва от мравки,борба с мравки, Как изглежда мравка, Как да прогоним мравки, Склопендри фирма, Премахване на склопендри,Как да убием склопендри,Изображение на склопендра, Унищожаване на склопендра,Премахване на склопендри,Прогонване на склопендри, средство против склопендри, Как да се отърва от склопендри,борба с склопендри, Как изглежда склопендра, Как да прогоним склопендри, Змий фирма, Премахване на змий,Как да убием змий,Изображение на змия,Унищожаване на змий,Премахване на змий,Прогонване на змий, средство против змий, Как да се отърва от змий,борба с змий, Как изглежда змия, Как да прогоним змий, Фирма къртици, Премахване на къртици,Как да убием къртица,Изображение на къртица, Унищожаване на къртици,Премахване на къртици,Прогонване на къртици, средство против къртици, Как да се отърва от къртици,борба с къртици, Как изглежда къртица, Как да прогоним къртици, Комари фирма, Премахване на Комари,Как да Комари,Изображение на Комари, Унищожаване на Комари,Премахване на Комари,Прогонване на Комари, средство против Комари, Как да се отърва от Комари,борба с Комари, Как изглежда Комари, Как да прогоним Комари, Оси фирма, Премахване на Оси,Как да убием Оси,Изображение на Оса, Унищожаване на Оси,Премахване на Оси,Прогонване на Оси, средство против оси , Как да се отърва от Оси,борба с оси, Как изглежда осаКак да прогоним оси Пръскане гущери,пръскане против змий,премахване гнездо на оси,vrediteli,вредители,стършели, мравки,превента,змий,къртици,кърлежи,сънливци,комари,пръскане хлебарки,ръсене, дървеници, Фирми за борба с оси .