Пръскане против змии



За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
Пръскане против змии, гущери и влечуги, змии, гущери и често създавани проблеми.
Пръскане против змии, гущери и влечуги, змии и гущери се прилага често в зелени площи и извънградски терени, къщи и вили. Влечугите са част от природата и всяка сграда, разположена сред нея е естествена екосреда за наличието им.
Влечугите винаги са нежелани гости в населено място. Те могат да причинят уплаха и бели. ДДД услугите по отпъждане на влечуги са бърз начин за обезопасяване на терени и предотвратяване на проблеми, свързани с тяхното наличие.
Особено застрашени места са райони с наличие на треви и вода. Лятото влечугите се привличат от водоизточници и басейни. Преминаващи змии, гущери и други влечуги предизвикват безпокойство в собствениците и са причина за бъркотия по външни заведения, открити градини на хотели, търговски, обществени и домашни обекти.

Професионалните пест контрол методи за пръскане против влечуги ползват ефикасни естествени екопрепарати за прогонване на змии и гущери. Създава се предпазна бариера, която защищава желаните места и отблъсква създанията от терена. Продуктите са качествени и решават проблема с опасността от преминаващи влечуги за топлия сезон.
Какви препарати за прогонване ползваме и колко време продължава действието им?
Работим само с най-съвременни препарати за прогонване на змии и гущери, които освен че са безвредни за хората, растенията и животните не унищожават змиите и гущерите, а само ги отблъскват на разстояние от мястото, което не искате да обитават. Съвременните препарати използвани за пръскане против влечуги са ефективни както на закрити, така и на открити терени. Трайността от обработката обаче е по-дълга в закритите обекти, като складове, мазета, тавани и т.н., където външните фактори влажност, слънце и прах са по-малко. В зависимост от площта, влажността, температурата и местоположението на обекта, действието на препаратите може да продължи между един и три месеца.

Имайте предвид, че след обработка на жилище или дворно място може веднага да го обитавате, тъй като за прогонването на влечугите се използват само съвременни репеленти – препарати, които са съставени на базата на естествени природни био продукти, към които змиите и гущерите изпитват непоносимост и заради това отбягват терените обработени с тях без реално да им се навреди.

За пръскането против змии, гущери и влечуги се търси спокойно време и подходящи атмосферни условия. Най-важно за третирането е да се избере точния сезон и природата да е добронамерена. За ефективност е необходимо да липсват валежи в рамките на десетина-петнадесет дни, тъй като от дъждовете активното вещество на репелента намалява своето отпъждащо действие.
Пръскането против змии, гущери и влечуги е добре да се подновява на 14-20 дни, особено около детски площадки и силно рискови райони. С редовна профилактика, предпазната бариера срещу змии и гущери може да защити терените ефикасно през целия летен сезон.
Какви са гаранциите които даваме при пръскане против змии и гущери.
В повечето случаи даваме 100% гаранция за премахване на змиите или гущери, като ефектът настъпва между първия и третия ден от третирането. За прогонването им от закрити площи най-важното е да бъдат оставени отворени прозорци или врати, през които влечугите необезпокоявани да могат да напуснат помещенията. Никой не може да гарантира, че след време, когато действието на препаратите се намали и аромата им стане по-слаб, влечугите няма да се завърнат отново. Заради това е добре периодично да обработвате срещу тях, като най- подходящото време за превантивни третирания е на пролет – когато змиите се събуждат от зимен сън и през късната есен-когато търсят места за зимуване.
Кои са най-срещаните видове змии, за които получаваме заявки за защита от тях или клиентите ни си поръчват препарат за прогонването им?
През годините сме получили най-много сигнали за пръскане против пепелянки, смокове, водни змии и усойници, като най-често те са били от планински райони и такива които са в близост до места с по-гъста растителност.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт, при желание за услуга пръскане против змии или гущери се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по пръскане против всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против змии, змии, змия, пръскане, против, борба, вредители, дератизация, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv zmii, borba sus zmii,прогонване на змии, zmii, zmiq, zmia, pruskane, protiw

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент