Пръскане против кучета и коткиЗа всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
Борба и пръскане против бездомни и нагли кучета и котки
Цени за унищожаване
ЖилищеЦена
Боксониера- лв.
Едностаен59 - ? лв.
Двустаен59 - ? лв.
Тристаен59 - ? лв.
Четиристаен59 - ? лв.
Ние от Унищожители имаме дългогодишен опит и работи с качествени репелентни препарати за борба и пръскане против кучета и котки, които не ги унищожават или убиват, а само ги отблъскват чрез специфичния си аромат от дворове, мазета и други площи.
Предлагаме еднократни обработки, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), агенцията по храните ДВСК и наредба №3 от министерство на здравеопазването (МЗ) за всички видове вредители.
Какви препарати ползваме и продаваме за борба и пръскане против кучетата и котки?
  • Извършваме борба и пръскане против кучета и котки на открити хоризонтални терени - зелени площи, малки градинки, а също и отблъскването им от вертикални повърхности – врати, дървета, огради и т.н.
  • Репелентите за отпъждане на кучета и котки са под форма на водоразтворима субстанция за пръскане и гел за намазване или полагане. Препаратите се нанасят по външните части, през определено разстояние, покривайки желаните от клиента линейни метри и държат животните, били те кучета или котки, на разстояние от защитената територия.
  • Препаратите са екологични и не причиняват вреда на животните, които отблъскват. Те се полагат по стени, външни части на сгради, заведения, фасади, градини и др. Често приложение е нанасянето им в заведения по саксии с декоративни растения, ставащи жертва на животински набези.
Важно: Извършваме както услугата борба и пръскане против кучета и котки, така и продаваме репеленти, които не ги убиват или нараняват и може да закупите от нас с поръчка чрез формата за контакт, като си ги нанесете собственоръчно с наши указания изключително лесно.
Как действат репелентите за отблъскване на кучета и котки?
Честотата на обработка за борба и пръскане против скитащи животни е различна, в зависимост от вида на препарата и атмосферните условия. Геловете имат по-дълъг във времето прогонващ ефект, който продължава около месец. При наличие на дъждове, за ефикасност, обработката трябва да се повтори, ако препаратите са полагани на открити места и по градински терени.
Всеизвестен факт е че кучетата и котките имат силно чувствително обоняние и не харесват силни цитрусови миризми. Репелента генерира обонятелна бариера и е предназначен за продължително използване, разбивайки моделите на обичайното поведение на кучетата и котките за маркиране на територия.

Чрез използване на репелента отучвате кучетата и котките да посещават местата който не желаете.
Кой са ключовите места за третиране и как се полагат репелентните препарати?
Репелентни препарати се полагат нерядко по стени на входове, отвори за мазета, хоризонтални терени - зелени площи, малки градинки, площадки, гаражи, стълбища, врати, дървета, огради и т.н което предотвратява влизането на животните в сградите и разнасянето на вредители. Третират се също бордюри на градини и други рискови места, нападани обичайно от бездомните животни. Вариантите за полагане на репеленти против бездомни кучета и котки са в две разновидности, като те биват:

1. Репелент за борба и пръскане против кучета и котки, под формата на гел кубчета отблъсква чрез аромат на есенция от натурални продукти. Репелента за борба и пръскане против кучета и котки може да се поставя навсякъде където има проблеми но,предимно се използва за защита на детски площадки,пясъчници,дворове,паркинги, градини,заведения,мазета и др.

2. Репелент за борба и пръскане против кучета и котки - на водна основа. Една опаковка от 500мл концентрат се разтваря в 10л вода и е достатъчна за обработка чрез пръскане на 100 кв.м. нанася се с ръчна пръскачка. Като репелентния препарат е безвреден за хора и животни не вреди на тревни площи ,райграс цветя и др.
Каква е трайността на репелентните препарати?
Честотата на обработка за борба и пръскане против скитащи животни е различна, в зависимост от вида на препарата и атмосферните условия. Геловете имат по-дълъг във времето прогонващ ефект, който продължава около месец. При наличие на дъждове, за ефикасност, обработката трябва да се повтори, ако препаратите са полагани на открити места и по градински терени.

Важно: През периода от първите 10-14 дни животните ще продължават да посещават познатите места въпреки третирането! Това са нормални навици! С времето неприятния за тях аромат ще ги накара да се откажат от Вашата градина, площадка ,заведение и др.
Защо се нуждаем от отпъждане на кучета и котки?
Най-чести потърпевши от бездомни животни, кучета и котки са притежатели на сгради, заведения, жилища и хора от града. Животните уринират по стени, саксии, унищожават градини, декоративни растения, плашат децата и причиняват безпокойство и шум с денонощния си лай и вой.

Макар кучетата да са считани за полезни животни, както и за най-добрия приятел на човека, те се оказват и един от основните вредители. Освен това голяма част, най-вече от бездомните кучета, са преносители и на редица опасни болести, сред които най-разпространените са Ехинококоза (кучешката тения), Бяс от който - заболяването се предава чрез ухапване и по-рядко чрез слюнка, попаднала върху открита рана. Освен преносители на заболявания, скитащите животни често са нападнати и разнасят вредители, като бълхи, кърлежи и други паразити, пренасящи се по терена и създаващи заплаха за зарази на сгради, постройки и жилищни райони.

Ето защо понякога е изключително необходимо да се извършва професионална борба с тях, но без да им се навреди. Така се запазва биологичното равновесие в природата и се премахва проблема.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите или доставите репелента?
След обаждане и контакт, при желание за услуга борба и пръскане против кучета и котки, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика време.
В случай, че Вие изявите желание да закупите репелентен препарат, ние го изпращаме чрез куриерска фирма в деня на Вашата заявка или най-късно на следващия ден.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против кучета и котки, куче, котка, пръскане, против, борба, вредители, дератизация, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv kucheta i kotki, borba s kucheta i kotki, progonvane na kucheta i kotki, kucheta, kotki, pruskane, protiw

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент
Стършели фирма,Фирми за борба с вредители,фирми за борба змий,фирма за пръскане против насекоми,фирма за пръскане против бълхи,фирма за пръскане срещу мравки, фирма за пръскане срещу кърлежи,фирма за премахване на мишки,фирма за премахване на склопендри,фирма за премахване на къртици,фирми за борба с дървеници,Фирма за борба с хлебарки,Фирма за борба с комарите, Премахване на стършелово гнездо,Как да убием стършели,Изображение на стършел, Унищожаване на стършели,Премахване на стършели,Прогонване на стършели, средство против оси и стършели, Как да се отърва от стършели,борба с оси и стършели, Как изглежда стършел, Как да прогоним стършели, Кърлежи фирма, Как да убием кърлежи,Изображение на кърлеж, Унищожаване на кърлежи,Премахване на кърлежи,Прогонване на кърлежи, средство против кърлежи, Как да се отърва от кърлежи,борба с кърлежи, Как изглежда кърлеж, Как да прогоним кърлежи, Мравки фирма, Как да убием мравки,Изображение на мравка, Унищожаване на мравки,Премахване на мравки,Прогонване на мравки, средство против мравки, Как да се отърва от мравки,борба с мравки, Как изглежда мравка, Как да прогоним мравки, Склопендри фирма, Премахване на склопендри,Как да убием склопендри,Изображение на склопендра, Унищожаване на склопендра,Премахване на склопендри,Прогонване на склопендри, средство против склопендри, Как да се отърва от склопендри,борба с склопендри, Как изглежда склопендра, Как да прогоним склопендри, Змий фирма, Премахване на змий,Как да убием змий,Изображение на змия,Унищожаване на змий,Премахване на змий,Прогонване на змий, средство против змий, Как да се отърва от змий,борба с змий, Как изглежда змия, Как да прогоним змий, Фирма къртици, Премахване на къртици,Как да убием къртица,Изображение на къртица, Унищожаване на къртици,Премахване на къртици,Прогонване на къртици, средство против къртици, Как да се отърва от къртици,борба с къртици, Как изглежда къртица, Как да прогоним къртици, Комари фирма, Премахване на Комари,Как да Комари,Изображение на Комари, Унищожаване на Комари,Премахване на Комари,Прогонване на Комари, средство против Комари, Как да се отърва от Комари,борба с Комари, Как изглежда Комари, Как да прогоним Комари, Оси фирма, Премахване на Оси,Как да убием Оси,Изображение на Оса, Унищожаване на Оси,Премахване на Оси,Прогонване на Оси, средство против оси , Как да се отърва от Оси,борба с оси, Как изглежда осаКак да прогоним оси Пръскане гущери,пръскане против змий,премахване гнездо на оси,vrediteli,вредители,стършели, мравки,превента,змий,къртици,кърлежи,сънливци,комари,пръскане хлебарки,ръсене, дървеници, Фирми за борба с оси .