Пръскане против мравки



За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
Борба и пръскане против мравки под контрола на РЗИ (ХЕИ)
Пръскане против мравки се предлага като услуга по дезинсекция от Унищожители и е свързано с обработка на нападнати от мравки домашни, външни терени, заведения, хранителни обекти, магазини, производствени предприятия и други обекти за пръскане против мравуняци. Гарантираме за високо качество, дължащо се на дългогодишен опит, компетентно обслужване и най-висок клас препарати. Извършваме еднократно пръскане против мравки и мравуняци, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), агенцията по храните ДВСК и наредба №3 от министерство на здравеопазването (МЗ).
Подготовка на помещенията преди пръскане против мравки
  • При борба с мравки не е нужно да се разместват мебелите. Достатъчно е отстояние от стените от 1 см. Когато мебелите са вградени към стените, се изпръсква плътно около тях и също се постига отличен ефект.
  • В шкафа под мивката в кухнята не трябва да има нищо. Върху кухненския плот също не трябва да има прибори, открити храни и т.н. за да може по-хубаво да се изпръскат шкафчетата отвън и отвътре по пантите и ъглите в дълбочината на шкафвете. Процедура отнема около 15-30 мин. в зависимост от площта на жилището.
Как да ни съдействате за постигане на по-дълготрайна защита от мравки?
  • Ако сте забелязали откъде минават пътеките на мравките или сте забелязали мравуняк в близост, трябва преди започване на пръскането да уведомите нашите служители. Така ефекта ще e по-бърз и продължителен.
  • Не отмивайте препарата на разстояние една педя от стените поне 48часа, но можете да метете и почиствате с прахосмукачка.
Гаранция за качествено пръскане.
При пръскане против мравки, с професионалните препарати които използваме, още след първото пръскане против мравки се постига около 90% успеваемост, като в много редки случаи, когато колонията им е заселена от по-дълго време в засегнатия обект, може да се наложи повторно пръскане. Ако се наложи повторно пръскане, което се случва много рядко е добре то да се направи след две седмици от първото пръскане.
Важно: За да се гарантира дълготраен ефект се налага изпръскване на всички помещения в засегнатия обект, тъй като мравчените колонии често прокопават миниатюрни тунели във всички помещения под паркета, первази, теракота и другите настилки. Ефекта от пръскането в повечето случаи настъпва между 3 и 14 ден в зависимост от числеността на колонията и вида на мравките.
Защо нашите препарати са максимално безвредни?
  1. Използваме само най-новите пест препарати, които са с гарантиран ефект и нямат канцерогенно действие т.е. не са ракообразуващи.
  2. Не се налага напускане на помещенията за повече от 60 минути.
  3. Преди отново да влезете в жилището е достатъчно да го проветрите само за 15 минути.
  4. При трудно подвижни хора в обработваните помещения може да оставите прозорците открехнати докато трае пръскането – така ефекта от пръскането против мравки няма да се намали, а само ще се забави с няколко дни.
  5. Само деца под 2 годишна възраст и бременни жени, превантивно се налага да напуснат за около 2-3 часа третираните помещения.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт, при желание за услуга пръскане против мравки, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против мравки, мравки, пръскане, унищожаване, против, борба, вредители, дезакаризация, отстраняване, дезинсекция, ДДД, фирма, препарати, третиране, мравка, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv mrawki, pruskane, unishtojavane na mrawki, mrawki, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент