Пръскане против мравкиЗа всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
Борба и пръскане против мравки под контрола на РЗИ (ХЕИ)
Цени за унищожаване
ЖилищеЦена
Боксониера20 лв.
Едностаен24 лв.
Двустаен29 лв.
Тристаен34 лв.
Четиристаен39 лв.
Пръскане против мравки се предлага като услуга по дезинсекция от Унищожители и е свързано с обработка на нападнати от мравки домашни, външни терени, заведения, хранителни обекти, магазини, производствени предприятия и други обекти за пръскане против мравуняци. Гарантираме за високо качество, дължащо се на дългогодишен опит, компетентно обслужване и най-висок клас препарати. Извършваме еднократно пръскане против мравки и мравуняци, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), агенцията по храните ДВСК и наредба №3 от министерство на здравеопазването (МЗ).
Подготовка на помещенията преди пръскане против мравки
  • При борба с мравки не е нужно да се разместват мебелите. Достатъчно е отстояние от стените от 1 см. Когато мебелите са вградени към стените, се изпръсква плътно около тях и също се постига отличен ефект.
  • В шкафа под мивката в кухнята не трябва да има нищо. Върху кухненския плот също не трябва да има прибори, открити храни и т.н. за да може по-хубаво да се изпръскат шкафчетата отвън и отвътре по пантите и ъглите в дълбочината на шкафвете. Процедура отнема около 15-30 мин. в зависимост от площта на жилището.
Как да ни съдействате за постигане на по-дълготрайна защита от мравки?
  • Ако сте забелязали откъде минават пътеките на мравките или сте забелязали мравуняк в близост, трябва преди започване на пръскането да уведомите нашите служители. Така ефекта ще e по-бърз и продължителен.
  • Не отмивайте препарата на разстояние една педя от стените поне 48часа, но можете да метете и почиствате с прахосмукачка.
Гаранция за качествено пръскане.
При пръскане против мравки, с професионалните препарати които използваме, още след първото пръскане против мравки се постига около 90% успеваемост, като в много редки случаи, когато колонията им е заселена от по-дълго време в засегнатия обект, може да се наложи повторно пръскане. Ако се наложи повторно пръскане, което се случва много рядко е добре то да се направи след две седмици от първото пръскане.
Важно: За да се гарантира дълготраен ефект се налага изпръскване на всички помещения в засегнатия обект, тъй като мравчените колонии често прокопават миниатюрни тунели във всички помещения под паркета, первази, теракота и другите настилки. Ефекта от пръскането в повечето случаи настъпва между 3 и 14 ден в зависимост от числеността на колонията и вида на мравките.
Защо нашите препарати са максимално безвредни?
  1. Използваме само най-новите пест препарати, които са с гарантиран ефект и нямат канцерогенно действие т.е. не са ракообразуващи.
  2. Не се налага напускане на помещенията за повече от 60 минути.
  3. Преди отново да влезете в жилището е достатъчно да го проветрите само за 15 минути.
  4. При трудно подвижни хора в обработваните помещения може да оставите прозорците открехнати докато трае пръскането – така ефекта от пръскането против мравки няма да се намали, а само ще се забави с няколко дни.
  5. Само деца под 2 годишна възраст и бременни жени, превантивно се налага да напуснат за около 2-3 часа третираните помещения.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт, при желание за услуга пръскане против мравки, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против мравки, мравки, пръскане, унищожаване, против, борба, вредители, дезакаризация, отстраняване, дезинсекция, ДДД, фирма, препарати, третиране, мравка, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv mrawki, pruskane, unishtojavane na mrawki, mrawki, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент
Стършели фирма,Фирми за борба с вредители,фирми за борба змий,фирма за пръскане против насекоми,фирма за пръскане против бълхи,фирма за пръскане срещу мравки, фирма за пръскане срещу кърлежи,фирма за премахване на мишки,фирма за премахване на склопендри,фирма за премахване на къртици,фирми за борба с дървеници,Фирма за борба с хлебарки,Фирма за борба с комарите, Премахване на стършелово гнездо,Как да убием стършели,Изображение на стършел, Унищожаване на стършели,Премахване на стършели,Прогонване на стършели, средство против оси и стършели, Как да се отърва от стършели,борба с оси и стършели, Как изглежда стършел, Как да прогоним стършели, Кърлежи фирма, Как да убием кърлежи,Изображение на кърлеж, Унищожаване на кърлежи,Премахване на кърлежи,Прогонване на кърлежи, средство против кърлежи, Как да се отърва от кърлежи,борба с кърлежи, Как изглежда кърлеж, Как да прогоним кърлежи, Мравки фирма, Как да убием мравки,Изображение на мравка, Унищожаване на мравки,Премахване на мравки,Прогонване на мравки, средство против мравки, Как да се отърва от мравки,борба с мравки, Как изглежда мравка, Как да прогоним мравки, Склопендри фирма, Премахване на склопендри,Как да убием склопендри,Изображение на склопендра, Унищожаване на склопендра,Премахване на склопендри,Прогонване на склопендри, средство против склопендри, Как да се отърва от склопендри,борба с склопендри, Как изглежда склопендра, Как да прогоним склопендри, Змий фирма, Премахване на змий,Как да убием змий,Изображение на змия,Унищожаване на змий,Премахване на змий,Прогонване на змий, средство против змий, Как да се отърва от змий,борба с змий, Как изглежда змия, Как да прогоним змий, Фирма къртици, Премахване на къртици,Как да убием къртица,Изображение на къртица, Унищожаване на къртици,Премахване на къртици,Прогонване на къртици, средство против къртици, Как да се отърва от къртици,борба с къртици, Как изглежда къртица, Как да прогоним къртици, Комари фирма, Премахване на Комари,Как да Комари,Изображение на Комари, Унищожаване на Комари,Премахване на Комари,Прогонване на Комари, средство против Комари, Как да се отърва от Комари,борба с Комари, Как изглежда Комари, Как да прогоним Комари, Оси фирма, Премахване на Оси,Как да убием Оси,Изображение на Оса, Унищожаване на Оси,Премахване на Оси,Прогонване на Оси, средство против оси , Как да се отърва от Оси,борба с оси, Как изглежда осаКак да прогоним оси Пръскане гущери,пръскане против змий,премахване гнездо на оси,vrediteli,вредители,стършели, мравки,превента,змий,къртици,кърлежи,сънливци,комари,пръскане хлебарки,ръсене, дървеници, Фирми за борба с оси .