Пръскане против мухиЗа всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
Борба и пръскане против мухи под контрола на РЗИ (ХЕИ) със съвременни препарати и уреди!
Цени за унищожаване
ЖилищеЦена
Боксониера24 лв.
Едностаен29 лв.
Двустаен34 лв.
Тристаен39 лв.
Четиристаен44 лв.
Пръскане против мухи е една от услугите по дезинсекция. Мухите са сезонни вредители през пролетно-есенния период и когато популацията им е голяма, за унищожаването им са необходими системни обработки. Най-засегнати обичайно от мухи през лятото са заведения, кухни, стопанства, транжорни, мандри и хранителни производства. Огромни популации мухи се събират в конеферми, животновъдски ферми и близки до тях обекти.Благодарение на дългогодишния си опит, компетентно обслужване и високоефективни препарати, които са без цвят и миризма, ние гарантираме за най-високото качество на извършваните услуги, както в жилища, така и в търговски обекти. Предлагаме еднократни обработки за пръскане против мухи, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), агенцията по храните ДВСК и наредба №3 от министерство на здравеопазването (МЗ).
Какви препарати и методи използваме при пръскане против мухите?
  • Работим само с най-съвременни феромони и препарати за борба с мухи, които не са канцерогенни и същевременно нанасят ударен ефект върху цялата популация, като не се налага да напускате обработените помещенията, тъй като не отделят вредни вещества във въздуха.
  • Предлагаме два универсални метода за пръскане против мухи. Първият е чрез пръскане или намазване със съдържащи феромони и атрактанти препарати, които привличат тези вредни летящи насекоми, нападнатите от мухи помещения – той е по-подходящ за помещения с по-голяма площ и с високи и труднодостъпни тавани. Вторият метод е, чрез намазване, пръскане на препарати съдържащи феромони и атрактанти, които привличат тези вредни летящи насекоми и поставяне на пръскащо устройство с пълнител от вида на „ароматизатор за стена с таймер” срещу мухи. Той е изключително дискретен и ефективен и също както пръскането дава гарантирани резултати. Неговите допълнителни предимства са, че се извършва изключително лесно и има по-дълго действие във вашето жилището или търговския обект.
Важно: За постигане на по-бърз и продължителен ефект препоръчваме при по-големите обекти да се извърши комбинация от пръскане и поставяне на пръскащо устройство с пълнител, от вида на „ ароматизатор за стена с таймер” срещу мухи.
Как протича обработка по пръскане против мухи и колко продължава действието след обработката?
Препаратите, които ползваме са толкова ефективни, че мухите започват да умират масово още на първия час след третирането, като крайния ефект настъпва до няколко дни в зависимост от местоположението на обекта и първоначалната заселеност от вредители. Действието на препаратите продължава около един месец. Имайки предвид спецификата на този вредител, това е много продължителен период, а и проблемите с мухите в България са предимно през летния сезон. За да се свърши работа, обработките трябва да се извършват профилактично, на всеки месец или да се поставят, пръскащи устройства с пълнител, от вида на „ароматизатор за стена с таймер” срещу мухи за да е по-дълготраен ефекта. Така с няколко обработки през годината, третираните обекти и терени са защитени изцяло от атаките на мухи за целия летен сезон. Профилактиката по пръскане против мухи започва обичайно май и свършва през октомври. Необходимо е да се следи годината, в дъждовни години мухите са по-малко, в сухи и горещи години популациите бележат пик. Стартът на превенцията се съобразява с тези условия. Тук не се гони пръскане против яйцата, защото мухите прелитат километри. Целта е ежемесечна превенция за предпазване на терена от локални атаки.

Обработките по пръскане против мухи са препоръчителни и се налагат често в заведения, кухни, офиси, апартаменти и помещения близо до рискови места, кравеферми, свинеферми, овцеферми, конеферми, млекосъбирателни пунктове, хранителни обекти, клиники за животни, конюшни, приюти за кучета, болници, заводи за храни, цехове за обработка на храна, пакетиране, както и помещения с повишени изисквания за безопасна стерилна среда.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт, при желание за услуга пръскане против мухи, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против мухи, мухи, муха, пръскане, унищожаване, против, борба, вредители, дезакаризация, отстраняване, дезинсекция, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv muhi, unishtojavane na muhi, muha, myha, pruskane, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент
Стършели фирма,Фирми за борба с вредители,фирми за борба змий,фирма за пръскане против насекоми,фирма за пръскане против бълхи,фирма за пръскане срещу мравки, фирма за пръскане срещу кърлежи,фирма за премахване на мишки,фирма за премахване на склопендри,фирма за премахване на къртици,фирми за борба с дървеници,Фирма за борба с хлебарки,Фирма за борба с комарите, Премахване на стършелово гнездо,Как да убием стършели,Изображение на стършел, Унищожаване на стършели,Премахване на стършели,Прогонване на стършели, средство против оси и стършели, Как да се отърва от стършели,борба с оси и стършели, Как изглежда стършел, Как да прогоним стършели, Кърлежи фирма, Как да убием кърлежи,Изображение на кърлеж, Унищожаване на кърлежи,Премахване на кърлежи,Прогонване на кърлежи, средство против кърлежи, Как да се отърва от кърлежи,борба с кърлежи, Как изглежда кърлеж, Как да прогоним кърлежи, Мравки фирма, Как да убием мравки,Изображение на мравка, Унищожаване на мравки,Премахване на мравки,Прогонване на мравки, средство против мравки, Как да се отърва от мравки,борба с мравки, Как изглежда мравка, Как да прогоним мравки, Склопендри фирма, Премахване на склопендри,Как да убием склопендри,Изображение на склопендра, Унищожаване на склопендра,Премахване на склопендри,Прогонване на склопендри, средство против склопендри, Как да се отърва от склопендри,борба с склопендри, Как изглежда склопендра, Как да прогоним склопендри, Змий фирма, Премахване на змий,Как да убием змий,Изображение на змия,Унищожаване на змий,Премахване на змий,Прогонване на змий, средство против змий, Как да се отърва от змий,борба с змий, Как изглежда змия, Как да прогоним змий, Фирма къртици, Премахване на къртици,Как да убием къртица,Изображение на къртица, Унищожаване на къртици,Премахване на къртици,Прогонване на къртици, средство против къртици, Как да се отърва от къртици,борба с къртици, Как изглежда къртица, Как да прогоним къртици, Комари фирма, Премахване на Комари,Как да Комари,Изображение на Комари, Унищожаване на Комари,Премахване на Комари,Прогонване на Комари, средство против Комари, Как да се отърва от Комари,борба с Комари, Как изглежда Комари, Как да прогоним Комари, Оси фирма, Премахване на Оси,Как да убием Оси,Изображение на Оса, Унищожаване на Оси,Премахване на Оси,Прогонване на Оси, средство против оси , Как да се отърва от Оси,борба с оси, Как изглежда осаКак да прогоним оси Пръскане гущери,пръскане против змий,премахване гнездо на оси,vrediteli,вредители,стършели, мравки,превента,змий,къртици,кърлежи,сънливци,комари,пръскане хлебарки,ръсене, дървеници, Фирми за борба с оси .