Пръскане против осиЗа всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
КИЛАРИТЕ -Как се формира цената при услугата пръскане против оси?
Цената за обработка срещу Оси е променлива и се определя от няколко фактора.
1. Сложността на обекта, като се взима под внимание дали има достъп до гнездото, нужно ли е да се отстранява то , или само ще се пръска за унищожаване на живите оси и стършели намиращи се на територията на обработваемия обект.
Ценовото образуване се определя според описаните видове третирания по-долу:
2. ПРЪСКАНЕ НА ГНЕЗДО: 50,00лв.
(Пръскане на гнездо: отстраняват се живите форми на оси, намиращи се в гнездата в момента на обработката, но не унищожава завръщащите се оси и стършели в следващите дни.)
3. ОТСТРАНЯВАНЕ (премахване) НА ГНЕЗДО НА ОСИ: 25,00-50,00лв.
(Отстраняването на гнездо на оси е трудна и опасна задача дори и за професионалистите. В случай, че се налага премахване на гнездо на оси е важно да се знае има ли достъп до гнездото на осите, или ще е нужно разместване на покривни покрития, разковаване на сачаци, дъски, рязане на гипсокартонови тавани, както и други подобни фактори).
4. ТРЕТИРАНЕ НА ПЛОЩА СЛЕД ОТСТРАНЯВАНЕ НА ГНЕЗДОТО: 25,00лв.
(Третирането на площта, след премахване на гнездо на оси, предпазва от изграждането на ново такова в срок от 1-2 години.)
5. Местности намиращи се на 30 км. извън София-област, се заплащат по: 0,25 лв. на км.
(Пример: Ако местността е Ботевград, в този случай София е на 75км. х 0,25 лв./км. = 18,75лв.)
6. За посещение на вилни зони без първокласен или второстепенен път се заплаща допълнителна сума от 15,00лв.

Важно: Имайте предвид, че стършелите могат да летят на разстояние 50км. от гнездото и да се завърнат няколко дни по-късно, ако то не бъде премахнато.
Борба и пръскане против оси със съвременни и ефикасни препарати – под контролa на РЗИ (ХЕИ)
Унищожаване на Оси се предлага като услуга по дезинсекция от Унищожители и е свързано с директно пръскане срещу оси в домашни помещения, терени, обекти, заведения, стопански обекти, подлежащи на обработки по пръскане против оси и премахване на осарници. Гарантираме за високо качество, дължащо се на дългогодишен опит, компетентно обслужване и най-висок клас препарати. Извършваме еднократни обработки срещу оси, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), агенцията по храните ДВСК и наредба №3 от министерство на здравеопазването (МЗ).
Как протича обработката по пръскане против оси?
След първи контакт и установяване на проблема, се извършва посещение на място, с което се прави оглед. Дезинфекторът се преоблича, дегизира и започва същинската обработка. Засегнатата квадратура се опръсква изцяло, за да може прибралите се оси да се унищожат след завръщането от паша. Гнездото се отстранява ръчно, прибира се и проблемът приключва. Понякога унищожаването на оси е свързано с много трудности. Това става особено в случаи, когато са налични огромни диви популации оси, проникнали дълбоко и масирано в сградите. Съществуват стари, необитаеми или селски сгради, чиито покриви съдържат хиляди гнезда на оси и направо се чудиш откъде да ги започнеш. Нередки са случаите, в които тавана буквално се разглобява за да се реши проблема, а пръскането продължава в няколко етапа и няколко дни.

Други трудности са свързани с обекти, където няма практичен шанс да се достъпи до осарника, без да се бутне къщата. В тези случаи се работи само с препарат, без да се стига до гнездото. Подбират се препарати, работещи с изпарения или входът се насища с активен агент. В тези случаи, за разлика от обичайните, една обработка по пръскане против оси е недостатъчна, като може да се стигне до максимум три процедури.

В стандартни условия, еднократна процедура по пръскане против оси решава проблема окончателно. Жилещите насекоми умират мигновено, щом се докоснат до препарата, а осарника се маха. При къщи около гора, с огромни популации на оси в нея, борбата е сериозна и опасна. Затова трябва унищожаването на гнездата да се извърши от професионалист със сериозен опит в областта, а не от човек, който не е виждал оса.
С какво може да ни съдействате за унищожаването на тези насекоми?
  • Преди да поръчате пръскане срещу оси или стършели, обяснете на нашия специалист (дезинфектор), къде точно е мястото където са се заселили, а също така и дали има директен достъп до гнездата им. Така ефекта от борбата с тях ще настъпи по-бързо и по възможност с еднократно третиране.
  • Трябва да ни ориентирате приблизително от колко време имате проблем с тези насекоми – така ще преценим приблизителния размер на популацията им и съответно ще извършим по възможно най-добрия и качествен начин тяхното унищожаване.
  • За безопасност осарника е добре да се избягва до идването на специалиста. Цялата отговорност тук се поема изцяло от професионалиста, който пристъпва към третиране още с идването си. По време на обработката, стопаните трябва да седят далеч.
Какви гаранции даваме и какви са препаратите които използваме за пръскане против оси?
Третирането се определя от нашите специалисти според популацията оси, мястото, обекта и вида на терена. Понякога клиента пита дали ще решим проблема. Да, разбира се, ще го решим на сто процента. Начини винаги има, независимо от факта къде и колко са осите. Не сме имали нерешен случай с оси, тъй като имаме правилна преценка и дълъг опит с тях. Препарати за пръскане против оси са професионални пест-препарати, под формата на микрокапсули, прахообразни, фумигантни препарати и димки. Препаратите се подбират по преценка на специалиста (дезинфектора) спрямо популацията, терена, средата и предпочитанията на клиента.
Специфични за осарници места?
Осите са жилещи насекоми, които нападат всякакви помещения. Те се загнездват на тераси, в къщи, дворове, апартаменти, складове, около заведения, производствени цехове, магазини и басейни. Когато осите се нанесат близо до жилищна площ или място за работа на човека, унищожаване им е задължително, тъй като те са агресивни, нарастват бързо и не се колебаят да жилят. При атака от оси, препоръчително е реакцията да бъде своевременна. При популация е от няколко насекоми, осите могат да се унищожат с домашни средства, но често не е така. Добре е да се търси специализирана помощ от професионален дезинфектор без да се чака гнездото да нарасне, защото борбата после става много по-трудна.
Профилактични обработки по пръскане против оси.
Нерядко близо до гора клиенти желаят предварителна сезонна профилактика против оси и жилещи насекоми. Подобни услуги също желаят хотели, заведения с басейни и други обекти. Профилактика се прави през април или май, в зависимост от годината и доколко е топло. Третират се фасади, подпокривни пространства, тераси, покриви, скари на басейни и др. За профилактика по превантивно пръскане против оси се действа с препарати с остатъчно действие. Търси се спокойно време за пръскане, защото при активни валежи е необходима ежемесечна обработка. За ефективна вътрешна обработка и профилактика срещу оси са необходими поне две годишни обработки, пролет и есен.
Какви са рисковете ако сами извършвате пръскане против оси?
Унищожаването на оси, както и всички други жилище насекоми като стършели, търтей и т.н. е една от най - рискованите услуги които извършваме, тъй като те често стават раздразнителни когато бъдат обезпокоени.
Внимание: Моля бъдете много предпазливи, ако решите сами да извършите пръскане против оси или други жилещи насекоми във вашия дом или търговски обект, тъй като много хора са алергични към ужилване от оси и понякога може да се случи най-лошото, ако не бъдат предприети на време нужните предпазни мерки.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт, при желание за услуга пръскане против оси, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по пръскане против всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против оси, оси, оса, пръскане, унищожаване, против, борба, вредители, дезакаризация, отстраняване, дезинсекция, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv osi, unishtojavane na osi, osa, pruskane, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент