Пръскане против скорпиониЗа всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
Борба и пръскане против скорпиони под контрола на РЗИ (ХЕИ)
Цени за унищожаване
ЖилищеЦена
Боксониера24 лв.
Едностаен29 лв.
Двустаен34 лв.
Тристаен39 лв.
Четиристаен44 лв.
Пръскане против скорпиони се предлага от Унищожители на вредители, като услуга по дезинсекция под контрола на РЗИ ( бивше ХЕИ) и касае третиране на домашни помещения, заведения, манастири и производствени обекти и др. за унищожение на наличната в терена популация скорпиони. Извършваме еднократни обработки по унищожаването на скорпиони, а също така сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ) и Министерство на здравеопазването. РЗИ (бивше ХЕИ), агенцията по храните ДВСК и наредба №3 от министерство на здравеопазването (МЗ).
Какви са видовете скорпиони срещани в България?
В нашата страна са разпространени видовете Карпатски скорпиони и Италиански скорпиони. Всички скорпиони, подобно кърлежите не са насекоми, а паякообразни. Българските скорпиони са тъмни и по-дребни от опасните си тропически роднини. Тяхното ухапване е безопасно, подобно ужилването от оса, но при някои хора може да предизвика алергични реакции, което може да е Вашият сериозен повод да изискате пръскане против скорпиони. Скорпионите не се считат за вредители, защото не причиняват зарази, нито унищожават растения и продукти на човека. Те са хищници и консумират насекоми, паяци и ред вредни насекоми, с което дори могат да се определят като полезни биологични контрольори за стопанството и помещенията. Въпреки сравнителната им безобидност, скорпионите плашат стопаните си и са нежелани гости в дома.
Кога и къде най-често се забелязват скорпиони?
Обикновено скорпиони се забелязват през пролетта, когато е по-влажно и много по рядко през лятото, освен в помещения с ниска температура, повишена влага и места с конденз. Макар рядко да консумират вода и да са изключително издържливи на глад, натиск (твърди са като орехчета) и лоши условия, скорпионите са силно хидрофилни и влажността ги влече. Обичайно те се срещат в прохладни, подземни, влажни и тъмни места. Често ще ги видите в мазе, сутерен, по стените на приземни етажи в къщи и особено в манастири. Скорпионите са неконтактни, трудно подвижни и избират скрити места за обитанието си.
Как протича услугата по пръскане против скорпиони?
При първи контакт, ние ще ви зададем уточнителни въпроси за вредителя, за да сме наясно с дълбочината на проблема. Разпитва се къде се намира къщата, близо ли е до водоем, гора, има ли влага, подът с плочки ли е покрит или с паркет, стените каменни ли са, има ли предразполагащи за криене фуги и други уточняващи въпроси.
Най-чести домакини на скорпиони са големи и хладни къщи, с приземни помещения, мазета и влага. Скорпионите са необщителни и макар да не са плашливи, не харесват присъствие на животни и хора. Те обичат тишина, тъмнина и показват ясни предпочитания към необитаеми или обитавани само за летния сезон къщи, вили и слабо заселени помещения.
Обичайно клиентите са запознати още с обаждането с вида на проблема и са нясно ,че трябва да се заяви пръскане против скорпиони. Човек трудно може да обърка скорпиона с нещо друго, подобно на него. Скорпионите се забелязват добре, едри са (около 4-5 сантиметра), не се плашат от човека, лазят си бавно и дори не обръщат много внимание на изплашените или напрегнати от присъствието им стопани.

Голяма популация от скорпиони се среща рядко, но тъй като те се крият на трудно достъпни места, броят им трудно може да се определи. При посещение на място нашите специалисти правят оглед на терена и пристъпват към обработка и пръскане на помещенията.
За обработка и пръскане против скорпиони, ние ползваме специален професионален пест препарат, специализиран за унищожаването им, с отличен резултат.

Важно: Теренът се третира на всички рискови и типични за гнездене места. 20-25 дни след първата обработка е необходимо пръскането да се повтори, за пълно премахване на скорпионите.
Понякога, макар и рядко, е необходимо да се направи трета обработка. Това се случва, когато в къщата има удобни условия за криене в голяма дълбочина, например дупки в стената зад шкаф или много дълбоки фуги между камъните по стените. Така препаратът трудно достига до източника на проблемите. Все пак, след максимум трета обработка от опитен специалист, проблемът с унищожаването на скорпионите за сезона се решава окончателно.
Какви препарати използваме за унищожаването им и колко време отнема обработката?
  • Работим само с най-съвременни пест препарати за пръскане против скорпиони, които не са канцерогенни (не са ракообразуващи), затова не се налага да напускате обработените помещенията за повече от 60 минути. Изключение правят случаите, когато има бременни жени или деца до 2 годишна възраст. Тогава е добре да напуснете помещенията за 2-3 часа.
  • При трудно подвижни хора, можем, оставете прозорците отворени по време на самото пръскане. Така действието няма да се намали, а само ще се забави с няколко дни. Услугата по пръскане против скорпиони отнема между 20-45 мин. в зависимост от големината на жилището и начина на третиране.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт, при желание за услуга пръскане против скорпиони, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против скорпьони, скорпьон, пръскане, унищожаване, против, борба, вредители, дезакаризация, дезинсекция, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, мравка, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv skorpioni, pruskane, unishtojavane na skorpioni, skorpion, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент
Стършели фирма,Фирми за борба с вредители,фирми за борба змий,фирма за пръскане против насекоми,фирма за пръскане против бълхи,фирма за пръскане срещу мравки, фирма за пръскане срещу кърлежи,фирма за премахване на мишки,фирма за премахване на склопендри,фирма за премахване на къртици,фирми за борба с дървеници,Фирма за борба с хлебарки,Фирма за борба с комарите, Премахване на стършелово гнездо,Как да убием стършели,Изображение на стършел, Унищожаване на стършели,Премахване на стършели,Прогонване на стършели, средство против оси и стършели, Как да се отърва от стършели,борба с оси и стършели, Как изглежда стършел, Как да прогоним стършели, Кърлежи фирма, Как да убием кърлежи,Изображение на кърлеж, Унищожаване на кърлежи,Премахване на кърлежи,Прогонване на кърлежи, средство против кърлежи, Как да се отърва от кърлежи,борба с кърлежи, Как изглежда кърлеж, Как да прогоним кърлежи, Мравки фирма, Как да убием мравки,Изображение на мравка, Унищожаване на мравки,Премахване на мравки,Прогонване на мравки, средство против мравки, Как да се отърва от мравки,борба с мравки, Как изглежда мравка, Как да прогоним мравки, Склопендри фирма, Премахване на склопендри,Как да убием склопендри,Изображение на склопендра, Унищожаване на склопендра,Премахване на склопендри,Прогонване на склопендри, средство против склопендри, Как да се отърва от склопендри,борба с склопендри, Как изглежда склопендра, Как да прогоним склопендри, Змий фирма, Премахване на змий,Как да убием змий,Изображение на змия,Унищожаване на змий,Премахване на змий,Прогонване на змий, средство против змий, Как да се отърва от змий,борба с змий, Как изглежда змия, Как да прогоним змий, Фирма къртици, Премахване на къртици,Как да убием къртица,Изображение на къртица, Унищожаване на къртици,Премахване на къртици,Прогонване на къртици, средство против къртици, Как да се отърва от къртици,борба с къртици, Как изглежда къртица, Как да прогоним къртици, Комари фирма, Премахване на Комари,Как да Комари,Изображение на Комари, Унищожаване на Комари,Премахване на Комари,Прогонване на Комари, средство против Комари, Как да се отърва от Комари,борба с Комари, Как изглежда Комари, Как да прогоним Комари, Оси фирма, Премахване на Оси,Как да убием Оси,Изображение на Оса, Унищожаване на Оси,Премахване на Оси,Прогонване на Оси, средство против оси , Как да се отърва от Оси,борба с оси, Как изглежда осаКак да прогоним оси Пръскане гущери,пръскане против змий,премахване гнездо на оси,vrediteli,вредители,стършели, мравки,превента,змий,къртици,кърлежи,сънливци,комари,пръскане хлебарки,ръсене, дървеници, Фирми за борба с оси .