Унищожаване на бълхи

Цени за унищожаване
Начини на унищожаване

Човешката бълха обитава жилищата на хората - подове, легла, дрехи. Тя смуче кръв. Женската бълха след оплождането снася за 2-3 месеца 400-450 яйца, което прави на ден по 4-12 яйца. Замислете се само колко бързо се размножават преди да сте си помислили, че не ви е нужна процедура по унищожаване на бълхи.
Яйцата са дребни, и най-често се срещат между цепнатините на пода. От тях се излюпват личинки, които имат червеновидно удължено и членесто тяло. Те се хранят със съдържащите кръв изпражнения на възрастните бълхи и с други органични отпадъци. След трикратно линеене личинките преминават в стадий на неподвижна какавида. Ние като професионалисти в унищожаване на бълхи, сме се научили как да разпознаваме най-честите места, където бълхите се развиват и не пестиме препарати.
Какавидите не се хранят и чрез вътрешно преобразуване се превръщат в завършена форма. Продължителността на тези процеси се колебае в широки граници в зависимост от температурата: ембрионалното развитие се извършва за 2 до 12 дни, личинковото - за 5-6 до 200 дни, на какавидата - 6-7 до 240 дни. Възрастната бълха живее 3-4 месеца, а понякога - и до година и половина. Поради тези особености, често може да се окаже изведнъж ,че сте заринати от бълхи, които се налага да унищожите. Нашият процес по унищожаване на бълхи е бърз, професионален, ефективен и евтин. Извършваме унищожаването само с най-качествените препарати, които не се продават в обикновени магазини.


По какъв начин може да навреди на човека?
Първа причина за унищожаване на бълхи: като паразит бълхата смуче кръв от човека и чрез слюнчения секрет предизвиква сърбеж, безпокойство и местно възпаление на кожата.
Втора причина за унищожаване на бълхи: тя е преносител и разпространител на чумния бактерий. В това се състои нейната най-опасна роля. Източник на чумната зараза са обикновено болни плъхове. Заедно с кръвта бълхите поглъщат и чумни бактерии, които могат да се задържат и размножават в храносмилателния канал на бълхата повече от една година. Когато такава бълха попадне върху човека, тя с изпражненията си разнася чумните бактерии по неговото тяло и белъо. Трета причина за унищожаване на бълхи: Преминаването на заразата в кръвта на новия гостоприемник - човека най-често става чрез втриване в кожата при разчесване и чрез убождане на кожата от самите паразити, когато устният им апарат е замърсен с бактериалния причинител.
Освен чумния бактерий бълхата пренася и бактерия на туларемията. Бълхата представлява и междинен гостоприемник на някои тении и паразитни кръгли червеи.

Как може да се предпазим?
Борбата срещу бълхите се състои преди всичко в предотвратяване на тяхното развитие. Това се постига с поддържане на чистота в жилището и особено с редовно почистване на подовете, където се намират яйцата, личинките и какавидите на тези паразити. За унищожаване на бълхите се използват успешно различни инсектициди. В случай ,че сте разбрали, че имате бълхи в дома не се бавете да предотвратите бъдещи проблеми и да поемате рискове, а потърсете помощ за унищожаване на бълхи.


Тагове:
унищожаване на бълхи, бълхи, унищожаване, пръскане, против, борба, вредители, дезакаризация, отстраняване, дезинсекция, ДДД, фирма, препарати, третиране, бълха, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv bulhi, pruskane, unishtojavane na bulhi, bylhi, balhi, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент