Унищожаване на молци

Цени за унищожаване
Начини на унищожаване

Молците са група насекоми обединяващи 14 вида. Молецът е дребна пеперуда с размер 15 - 20 мм една част от предните и крила от основата до средата е сребристо-сива, а останалата бронзово-червена, пресечена от две тъмни ивици. През своя живот молците преминават 4 фази на развитие: яйце, ларва (гъсеница), какавида и летящ молец (пеперуда).

Вреда нанася само ларвата и то най-вече в складовете, където ако не се предприемат бързи мерки по унищожаване на молци, то всичко складирано ще бъде "маркирано" от тях сравнително бързо. Този неприятел се появява в жилищата, в складове и магазини. Напада най-силно сушени плодове, орехи, бадеми, сушени подправки, семена. Молецът лети нощем и снася голям брой яйца, поединично или на групи, като ги запечатва здраво, което създава някой път проблеми в унищожаването на молци, тъй като е възможно навсякъде да се снесът. Гъсениците нагризват продуктите по различен начин. В семената и зърното правят ямички, навлизат в тях и ги изяждат. Ларвата се изхранва за 30 - 50 дни и какавидира в бял, плътен пашкул. Този стадий продължава до 35 дни. В складовете молецът презимува като какавида и гъсеница, като това е и най-удачният период по унищожаване на молци във Вашето помещение, но в топлите жилища той се развива непрекъснато и дава много поколения, което често прераства в проблем с дрехите Ви или плодовете през лятото или зимата. Една процедура по унищожаване на молци би помогнала да се отървете бързо и ефективно от този проблем. Можете да обеззаразите хранителните продукти чрез топлинна обработка.

При температура 50 - 55 градуса за няколко часа загиват всички стадии на неприятеля. При по-малки количества сушени ядки, плодове, подправки, това третиране може да се направи в обикновена готварска печка. Материалът се изсипва на тънък пласт в широка тава, важно е с термометър да се следи и регулира температурата. При тези условия продуктите не променят вкусовите си качества. Така почистени ги опаковайте и приберете на сухо и студено място. Сложете скилидки чесън в брашното,ориза и т.н.и забравете за гадинките. Друго средство за борба са изсушените орехови листа, купени от аптека, сложете ги в марля и после в шкафа с хранителни продукти. Големи количества продукция за търговски цели се обработват в специални сушилни. Молецът е топлолюбив и при ниски температури развитието му силно се забавя. От медицинска гледна точка насекомите са безопасни и не ви грозят зарази, но са изключително неприятни за всяко домакинство.
Унищожаване на молци от нашата фирма става бързо и ефективно, като по този начин загърбвате всички неприятни дълги опити в унищожаването им. Съществуват на пазара много препарати, които под една или друга форма твърдят ,че действат в унищожаване на молци, но реално само довличат повече в някои случаи. Ние работим само с доказани качествени и ефективни продукти в процеса на унищожаване на молци и независимо от високото качество се стараем да държим ниски цени за Вашето удобство!


Тагове:
унищожаване на молци, молец, унищожаване, пръскане, против, борба, вредители, дезакаризация, дезинсекция, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, бълха, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv molci, pruskane, unishtojavane na molci, molec, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент
Стършели фирма,Фирми за борба с вредители,фирми за борба змий,фирма за пръскане против насекоми,фирма за пръскане против бълхи,фирма за пръскане срещу мравки, фирма за пръскане срещу кърлежи,фирма за премахване на мишки,фирма за премахване на склопендри,фирма за премахване на къртици,фирми за борба с дървеници,Фирма за борба с хлебарки,Фирма за борба с комарите, Премахване на стършелово гнездо,Как да убием стършели,Изображение на стършел, Унищожаване на стършели,Премахване на стършели,Прогонване на стършели, средство против оси и стършели, Как да се отърва от стършели,борба с оси и стършели, Как изглежда стършел, Как да прогоним стършели, Кърлежи фирма, Как да убием кърлежи,Изображение на кърлеж, Унищожаване на кърлежи,Премахване на кърлежи,Прогонване на кърлежи, средство против кърлежи, Как да се отърва от кърлежи,борба с кърлежи, Как изглежда кърлеж, Как да прогоним кърлежи, Мравки фирма, Как да убием мравки,Изображение на мравка, Унищожаване на мравки,Премахване на мравки,Прогонване на мравки, средство против мравки, Как да се отърва от мравки,борба с мравки, Как изглежда мравка, Как да прогоним мравки, Склопендри фирма, Премахване на склопендри,Как да убием склопендри,Изображение на склопендра, Унищожаване на склопендра,Премахване на склопендри,Прогонване на склопендри, средство против склопендри, Как да се отърва от склопендри,борба с склопендри, Как изглежда склопендра, Как да прогоним склопендри, Змий фирма, Премахване на змий,Как да убием змий,Изображение на змия,Унищожаване на змий,Премахване на змий,Прогонване на змий, средство против змий, Как да се отърва от змий,борба с змий, Как изглежда змия, Как да прогоним змий, Фирма къртици, Премахване на къртици,Как да убием къртица,Изображение на къртица, Унищожаване на къртици,Премахване на къртици,Прогонване на къртици, средство против къртици, Как да се отърва от къртици,борба с къртици, Как изглежда къртица, Как да прогоним къртици, Комари фирма, Премахване на Комари,Как да Комари,Изображение на Комари, Унищожаване на Комари,Премахване на Комари,Прогонване на Комари, средство против Комари, Как да се отърва от Комари,борба с Комари, Как изглежда Комари, Как да прогоним Комари, Оси фирма, Премахване на Оси,Как да убием Оси,Изображение на Оса, Унищожаване на Оси,Премахване на Оси,Прогонване на Оси, средство против оси , Как да се отърва от Оси,борба с оси, Как изглежда осаКак да прогоним оси Пръскане гущери,пръскане против змий,премахване гнездо на оси,vrediteli,вредители,стършели, мравки,превента,змий,къртици,кърлежи,сънливци,комари,пръскане хлебарки,ръсене, дървеници, Фирми за борба с оси .