Унищожаване на плъхове

Цени за унищожаване
Начини на унищожаване

Унищожаването на плъхове не винаги може да бъде толкова лесна задача, колкото някои хора си мислят. Плъховете (Rattus) са род мишевидни гризачи. Дължината им е до 30 cm, има 100 вида от тях, главно в тропическите области на Азия и Африка, разселени по цялата суша. В България има 2 вида (черен и сив). Раждат 2-4 пъти годишно по 6-10 до 17 малки. Хранят се както с растителна, така и със животинска храна, което е най-честия повод за тяхното унищожаване. Ухапването от плъхве може да бъде много болезнено и често се стига до медицинска помощ.

Плъховете са много упорити и неприятни вредители в редица стопански области, защото могат дори да нанесат щети по продукцията, която имате и това да наложи тяхното унищожаване. Причината за разпространението е високата им устойчивост, като биологичен вид и лесното приспособяване към съществуващата природна среда. Този факт може да изиграе някой път сложна роля в прилагане на процедура по унищожаване на плъхове, тъй като е възможно дори да се приспособят към отровата, която се предлага в обикновените магазини.

Плъховете имат отлично развити физически умения за скачане, плуване, копаене, катерене и могат да паднат от височина 15 м., без да пострадат или да се наранят сериозно(А звучеше, сякаш сами се подлагат на унищожаване, нали?). Те могат да извършват скокове до 90 см вертикално и 120 см хоризонтално. Някои видове плъхове ще изкопаят без спиране дупка, с дълбочина 90 см., директно в земята. Няма да Ви е особено трудно да разберете кога се налага тяхното унищожаване.

Защо се налага унищожаване на плъхове и залагането на капани дори около ВиК инсталации? Сивите плъхове могат да плуват без спиране до 800 м. в открити води, през водопроводни тръби с клапи и канализация, при силно съпротивление от въздушни и водни течения. Плъховете могат да изгризят без проблем ред здрави материали, включително алуминиева ламарина, твърдо дърво, гума, пластмаса и бетонен блок. Поради тази причина когато извършваме унищожаване на плъхове, ние внимателно подбираме местата, които да бъдат напръскани и със специфично заложени отрови, така че да обхванем всяко място от където могат да излезнат. Огледа преди унищожаване е задължителен, за да сме сигурни ,че ще бъдем максимално ефективни.


Плъховете унищожават и повреждат хранителните продукти и материали. Пренасят много опасни заразни и паразитни болести, което е също част от повода за тяхното унищожаване. В миналото са били основният преносител на чумата. Плъховете обитават места, близки до ресурси на храна и вода. По този начин също и зимнината, която сте си подготвили може да бъде подложена на унищожаване от плъхове. Независимо от подвида, повечето плъхове предпочитат живот около хората, които им осигуряват изобилни източници на препитание. С годините се обособява дори термина градски плъх. Градските плъхове са резултат от удобните условия за подслон и храна, налични в градските сгради, където и най-често прилагаме процедура по унищожаване на плъхове. Плъховете причиняват невъобразими икономически и селско стопански унищожавания във ферми, складове и стопанства. Плъхове унищожават и замърсяват глобално хранителните и битови продукти, заразявайки ги с опасни за живота болестни бактерии. Плъховете увреждат и унищожават посевите както на полето, така и зърнени храни в складовите помещения. Процедурите по унищожаване на плъхове, могат да излезнат в пъти по-евтини от ефекта на тяхната унищожителна мощ по Вашите продукти.


Тагове:
унищожаване на плъхове, плъхове, плъх, унищожаване, пръскане, против, борба, вредители, дератизация, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv pluhowe, unishtojavane na pluhowe, pluhowe, plyh, pluh, pruskane, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент
Стършели фирма,Фирми за борба с вредители,фирми за борба змий,фирма за пръскане против насекоми,фирма за пръскане против бълхи,фирма за пръскане срещу мравки, фирма за пръскане срещу кърлежи,фирма за премахване на мишки,фирма за премахване на склопендри,фирма за премахване на къртици,фирми за борба с дървеници,Фирма за борба с хлебарки,Фирма за борба с комарите, Премахване на стършелово гнездо,Как да убием стършели,Изображение на стършел, Унищожаване на стършели,Премахване на стършели,Прогонване на стършели, средство против оси и стършели, Как да се отърва от стършели,борба с оси и стършели, Как изглежда стършел, Как да прогоним стършели, Кърлежи фирма, Как да убием кърлежи,Изображение на кърлеж, Унищожаване на кърлежи,Премахване на кърлежи,Прогонване на кърлежи, средство против кърлежи, Как да се отърва от кърлежи,борба с кърлежи, Как изглежда кърлеж, Как да прогоним кърлежи, Мравки фирма, Как да убием мравки,Изображение на мравка, Унищожаване на мравки,Премахване на мравки,Прогонване на мравки, средство против мравки, Как да се отърва от мравки,борба с мравки, Как изглежда мравка, Как да прогоним мравки, Склопендри фирма, Премахване на склопендри,Как да убием склопендри,Изображение на склопендра, Унищожаване на склопендра,Премахване на склопендри,Прогонване на склопендри, средство против склопендри, Как да се отърва от склопендри,борба с склопендри, Как изглежда склопендра, Как да прогоним склопендри, Змий фирма, Премахване на змий,Как да убием змий,Изображение на змия,Унищожаване на змий,Премахване на змий,Прогонване на змий, средство против змий, Как да се отърва от змий,борба с змий, Как изглежда змия, Как да прогоним змий, Фирма къртици, Премахване на къртици,Как да убием къртица,Изображение на къртица, Унищожаване на къртици,Премахване на къртици,Прогонване на къртици, средство против къртици, Как да се отърва от къртици,борба с къртици, Как изглежда къртица, Как да прогоним къртици, Комари фирма, Премахване на Комари,Как да Комари,Изображение на Комари, Унищожаване на Комари,Премахване на Комари,Прогонване на Комари, средство против Комари, Как да се отърва от Комари,борба с Комари, Как изглежда Комари, Как да прогоним Комари, Оси фирма, Премахване на Оси,Как да убием Оси,Изображение на Оса, Унищожаване на Оси,Премахване на Оси,Прогонване на Оси, средство против оси , Как да се отърва от Оси,борба с оси, Как изглежда осаКак да прогоним оси Пръскане гущери,пръскане против змий,премахване гнездо на оси,vrediteli,вредители,стършели, мравки,превента,змий,къртици,кърлежи,сънливци,комари,пръскане хлебарки,ръсене, дървеници, Фирми за борба с оси .