Унищожаване на стоножки

>
Цени за унищожаване
Начини на унищожаване

Унищожаването на стоножки най-често е предизвикано поради дискомфорта, който те причиняват в къщата, особено при по-гнусливите хора. Обикновенните стоножки достигат дължина 4 cm, имат жълтокафяво тяло и крака с по-тъмни и по-светли петна по гърба и страните. Краката им са много дълги, силно подгънати, така че при ходене не допира тялото си до субстрата. Къщната стоножка е много активен хищник. През деня стои скрита в тъмни места — под различни предмети, в цепнатини, а излиза да ловува нощем. Точно за това при третиране за унищожаване на стоножки се обхождат абсолютно всички цепнатини и отвори в стени и ъглъ, тъй като навсякъде може да е тяхното скривалище, а ако не се подложат всички на унищожаване, няма да бъде ефективно свършена работата. Тя се движи ловко по стените и таваните, и то с голяма скорост. За секунда може да изминава до 0,5 m разстояние. С дългите си пипала тя опипва всичко пред себе си и отлично се ориентира. Храни се с мухи, паяци, ларви на различни насекоми и др. Обикновено тези животни стоят неподвижно, в тъмното. Могат до някъде да бъдат сметнатни за животни чието унищожаване не е належащо, но не биха се поколебали да Ви "опитат" и Вас самите.
Стоножките са хищници. Улавят жертвата си с помощта на първата двойка израстъци, в които се намират отровни жлези. Отровата им е токсична и за хората и в някои случаи, може да предизвика алергична реакция, което е още един повод за прилагане на процедура по унищожаване на стоножки.


Съществуват и обаче зловещите стоножки от вида сколопендра. Сколопендрите са вид стоножки, които се срещат и в България. Тялото им е кафяво на цвят с жълтооранжеви крачета. Видите ли такава вероятно мигновено ще искате да потърсите професионалист в унищожаване на стоножки, самият им вид е достатъчно зловещ за да искате тяхното унищожаване.

Тези стоножки изскачат от всевъзможни фуги, олуци и козирки, където има остатъчна влага и е създадена инкубационна среда от летния пек. Трудни са за унищожаване с домашни приспособления, защото са по-големи от обичайното и със значително по-твърда обвивка. Сколопендрата достига 25-35 см на дължина. Гадината е подла, бърза и много твърда благодарение на хитиновата си обвивка, точно това прави нейното унищожаване по-трудно. Главата й е снабдена със здрави челюсти, пълни с отрова, а това е най-голямата причина да искате нейното унищожаване, тъй като има опасност да постъпите в болница за дълъг период от време. Ухапването е болезнено, придружено със зачервяване и подуване на мястото, покачване на температурата, треска или алергична реакция, което налага лекарска помощ. При контакт със стоножки и отровни многокраки (тропически) артроподи у човек може да се развие алергична или възпалителна реакция, както и заразяване с инфекция. Не чакайте главоболието да дойде само, а в момента който усетите признаци на стоножки у Вас, не се колебайте да вземете мерки ,а ни извикайте незабавно за прилагане на процедура по унищожаване на стоножки. Имаме огромен професионален опит с препаратите нужни за тяхното унищожаване и няма да се поколебаем да ги използваме срещу тях!


Тагове:
унищожаване на стоножки, стоножки, стоножка, унищожаване, пръскане, против, борба, вредители, дезакаризация, дезинсекция, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv stonojki, unishtojavane na stonojki, stonojka, pruskane, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент