Кой са Унищожителите?
Унищожители са професионален екип за борба с вредителите, които нагло нападат домовете, заведенията, магазините, градините и други обекти на хората! Ние гарантираме, че ще унищожим вашите нагли вредители трайно ,безвредно и бързо.
Защо да избирам Унищожители?
При извършване на всички ДДД услуги, ние използва иновативни методи за борба с вредители в комбинация с най-ефективните пест препарати за професионална употреба, които действат дори и върху т.н резистентни (устойчиви) популации от насекоми, акари и гризачи.

Дейността се осъществява под контрола на РЗИ (бивше ХЕИ), Министерство на здравеопазването (МЗ) и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ).

Съществуваме от 2008г. и имаме индивидуален подход към всеки клиент независимо от вида и площта му, като постигаме отлични резултати, както в жилища така и в търговски обекти от всякакъв тип и размер. Препаратите, които употребяваме са от най-ново поколение като голяма част от тях са без цвят и миризма и не са канцерогенни (нямат ракообразуващо действие).

В следствие на предлаганото високо качество, фирмата ни изгради филиали в градовете в София, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна, Добрич, Благоевград и е една от най-бързо развиващите се ДДД фирми в България.

Унищожаваме и прогонваме повече от 20 различни вида вредители и постоянно разширяваме познанията си за да можем да предлагаме възможно най-качествените ДДД услуги у нас.

Работим по съвременни методи и със специализирана техника, която позволява достъп и до най-трудно достъпните места.
Предлагаме високо качество гарантиращо вашето спокойствие, чрез спазване на всички съвременни изисквания за опазване здравето на клиентите и околната среда и същевременно постигане на гарантиран дълготраен ефект.
Освен унищожаване на насекоми и гризачи и извършване на дезинфекция, фирмата предлага и решения за прогонване на змии, гущери, котки и кучета, без да ги наранява, тъй като те не са типични вредители, а някои от тях са и защитени от закона.

Основните ни принципи са:
 • Да посещаваме клиента в удобен за него ден и час.
 • Да спазваме разходните норми на професионалните пест препарати според техните предписания.
 • Да правим обратна връзка след първата обработка, за второто окончателно третиране.
 • Да издаваме протокол с нужните описания за извършената обработка.
 • Да пристигаме навреме – Дезинфекторите пристигат навреме в уговорения ден и час (+)-10 мин.,освен ако не сме възпрепятствани от трафика.
 • Работим без почивен ден за пълното удобство на нашите клиенти.
 • Основна цел е всеки клиент да остане максимално удовлетворен от професионалните услуги и ако отново се нуждае от услугите на Унищожители да се довери пак на нас.
Какво представлява унищожаването и каква е неговата гаранция?
Акцията по унищожаването е в два етапа. Извършваме две обработки за да бъде ефекта пълен, а гаранцията дълга.
Давността на гаранцията е 6 месеца, считано от датата на втората обработка.
От колко време се борите с вредителите?
Борим се с наглите вредители вече повече от 7 години.
Какви лицензи притежават унищожители?
ДДД фирмата Унищожители е регистрирана в РИОКОЗ (ХЕИ), с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от Министерство на Здравеопазването (МЗ) под № 60-00-35, с оторизация да извършва дейности и професионални услуги по ДДД: дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация. Лизензът засяга ДДД услуги с издаване на протокол, по изискванията от РЗИ и МЗ за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, Наредба №3/МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12).
Лицензът третира и препаратите, употребявани от фирмата. Те са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, РЗИ и МЗ.
Какви са цените на вашето унищожаване?
Цените на обработка за защита от вредители, може да видите на страницата цени.
Референции на клиенти за ДДД фирмата УНИЩОЖИТЕЛИ:
 • Приятно съм изненадана, че и у нас можело да има фирми на Европейско ниво. Точност, експедитивност, без подвеждане в сложността на проблема как да предотвратиш природата. Специалистите от фирмата на Унищожители ме отказаха от намерението си да продам къщата. Много е приятно да живееш сред природа, с хубава къща, двор и зеленина, особено с няколко водоема наоколо. Ако обаче не бях влязла в контакт с тази фирма, тази природа все още щеше да ме ужасява. Днес си намираш мравки в чантата, утре виждаш мишка на тавана, после забелязваш кърлежи в тревата... Добре, виках си, за какво ми е “зелено” и басейн, като просто не мога да ги ползвам. Благодарна съм, че попаднах на точните хора, с точния подход в подходящия момент. Направих абонамент при тях и отдавна забравих за тревогите. Нито мисля, ни се занимавам да помня кога и какво трябва да се прави.

  Ивайла, 53 г., с.Панчарево
 • Искам да кажа на всички колеги, които имат собствени цехове за производство, както складове за депозит на материали - направете необходимото за да си запазите инвестициите от щети. Не съм знаел, че някакви си дребни гадинки могат да ми изядат кабел на банциг, на стойност 10000 лв., докато не се сблъсках с това. Да не говорим за драскотини по ювелирните изработки на мебели. В цеха междувременно се появи и гнездо на оси, нападнаха един работник, окото му се беше затворило от ужилването, видях се в беля. Дотогава освен кабела, за дни заминаха и две кухненски врати. Възхитен съм от тая фирма. Осите махнаха на момента. Хората не ме излъгаха за нищо. Казаха, че при гризачите проблемът не може да се реши за два дни и трябва да се третира периодично, защото не можеш да стопираш възпроизводството на природата. Не съм мислил така, но ми направиха много приемлива годишна цена и реших да пробвам. Е не съжалявам и досега. Имах голям късмет с Унищожители, благодарен съм Ви!

  Н. Вълчев, Проектант гр. Своге
 • Офис кантората ми се намира в центъра на София, в една от най-старите сгради. Направих ремонт, но се оказа че не е достатъчно да се “ремонтира” само отвътре. Скоро установих, че вътре се е заселил плъх, който хапваше, представяте ли си, вкусните за него хартийки. Това бяха важни за мен и клиентите ми документи, решения по дела и други, постигнати с много усилия и труд написани неща. Започнахме работа с Унищожители и благодарение на тях разбрах, че спокойствие трудно се постига без превенция срещу тези вредители. Обработките бяха предимно в мазета и общи части, а проблемът ми се реши. Благодаря на екипа както за съвестния труд, така и че възпита у нас мислене как да защищаваме нещата и труда си.

  Милена Първанова, 52г., Адвокат гр. София
 • Бог здраве и работа да Ви даде екипа на Унищожители - спасихте ме от наглите бълхи. Какво ли не правих от край време, дето си го знаем по нашия край, всичко опитвах, ама и тия гадини свикнаха с моите номера. Та добре, че една приятелка от София ми прати това момче, та всички сме доволни вече - и животните, и аз. Благодаря ви безкрайно много и ако на някой му се наложи да ползва подобни услуги, вече знам кого да препоръчам.

  Ваня Георгиева, 34г., с. Владая
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт с нас, при желание за услуга по унищожаване или прогонване на вредители, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Как да се свържете с нас?
Сертификати
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване
 • Сертификати за унищожаване

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент