Пръскане против кучета и котки



За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
Борба и пръскане против бездомни и нагли кучета и котки
Ние от Унищожители имаме дългогодишен опит и работи с качествени репелентни препарати за борба и пръскане против кучета и котки, които не ги унищожават или убиват, а само ги отблъскват чрез специфичния си аромат от дворове, мазета и други площи.
Предлагаме еднократни обработки, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), агенцията по храните ДВСК и наредба №3 от министерство на здравеопазването (МЗ) за всички видове вредители.
Какви препарати ползваме и продаваме за борба и пръскане против кучетата и котки?
  • Извършваме борба и пръскане против кучета и котки на открити хоризонтални терени - зелени площи, малки градинки, а също и отблъскването им от вертикални повърхности – врати, дървета, огради и т.н.
  • Репелентите за отпъждане на кучета и котки са под форма на водоразтворима субстанция за пръскане и гел за намазване или полагане. Препаратите се нанасят по външните части, през определено разстояние, покривайки желаните от клиента линейни метри и държат животните, били те кучета или котки, на разстояние от защитената територия.
  • Препаратите са екологични и не причиняват вреда на животните, които отблъскват. Те се полагат по стени, външни части на сгради, заведения, фасади, градини и др. Често приложение е нанасянето им в заведения по саксии с декоративни растения, ставащи жертва на животински набези.
Важно: Извършваме както услугата борба и пръскане против кучета и котки, така и продаваме репеленти, които не ги убиват или нараняват и може да закупите от нас с поръчка чрез формата за контакт, като си ги нанесете собственоръчно с наши указания изключително лесно.
Как действат репелентите за отблъскване на кучета и котки?
Честотата на обработка за борба и пръскане против скитащи животни е различна, в зависимост от вида на препарата и атмосферните условия. Геловете имат по-дълъг във времето прогонващ ефект, който продължава около месец. При наличие на дъждове, за ефикасност, обработката трябва да се повтори, ако препаратите са полагани на открити места и по градински терени.
Всеизвестен факт е че кучетата и котките имат силно чувствително обоняние и не харесват силни цитрусови миризми. Репелента генерира обонятелна бариера и е предназначен за продължително използване, разбивайки моделите на обичайното поведение на кучетата и котките за маркиране на територия.

Чрез използване на репелента отучвате кучетата и котките да посещават местата който не желаете.
Кой са ключовите места за третиране и как се полагат репелентните препарати?
Репелентни препарати се полагат нерядко по стени на входове, отвори за мазета, хоризонтални терени - зелени площи, малки градинки, площадки, гаражи, стълбища, врати, дървета, огради и т.н което предотвратява влизането на животните в сградите и разнасянето на вредители. Третират се също бордюри на градини и други рискови места, нападани обичайно от бездомните животни. Вариантите за полагане на репеленти против бездомни кучета и котки са в две разновидности, като те биват:

1. Репелент за борба и пръскане против кучета и котки, под формата на гел кубчета отблъсква чрез аромат на есенция от натурални продукти. Репелента за борба и пръскане против кучета и котки може да се поставя навсякъде където има проблеми но,предимно се използва за защита на детски площадки,пясъчници,дворове,паркинги, градини,заведения,мазета и др.

2. Репелент за борба и пръскане против кучета и котки - на водна основа. Една опаковка от 500мл концентрат се разтваря в 10л вода и е достатъчна за обработка чрез пръскане на 100 кв.м. нанася се с ръчна пръскачка. Като репелентния препарат е безвреден за хора и животни не вреди на тревни площи ,райграс цветя и др.
Каква е трайността на репелентните препарати?
Честотата на обработка за борба и пръскане против скитащи животни е различна, в зависимост от вида на препарата и атмосферните условия. Геловете имат по-дълъг във времето прогонващ ефект, който продължава около месец. При наличие на дъждове, за ефикасност, обработката трябва да се повтори, ако препаратите са полагани на открити места и по градински терени.

Важно: През периода от първите 10-14 дни животните ще продължават да посещават познатите места въпреки третирането! Това са нормални навици! С времето неприятния за тях аромат ще ги накара да се откажат от Вашата градина, площадка ,заведение и др.
Защо се нуждаем от отпъждане на кучета и котки?
Най-чести потърпевши от бездомни животни, кучета и котки са притежатели на сгради, заведения, жилища и хора от града. Животните уринират по стени, саксии, унищожават градини, декоративни растения, плашат децата и причиняват безпокойство и шум с денонощния си лай и вой.

Макар кучетата да са считани за полезни животни, както и за най-добрия приятел на човека, те се оказват и един от основните вредители. Освен това голяма част, най-вече от бездомните кучета, са преносители и на редица опасни болести, сред които най-разпространените са Ехинококоза (кучешката тения), Бяс от който - заболяването се предава чрез ухапване и по-рядко чрез слюнка, попаднала върху открита рана. Освен преносители на заболявания, скитащите животни често са нападнати и разнасят вредители, като бълхи, кърлежи и други паразити, пренасящи се по терена и създаващи заплаха за зарази на сгради, постройки и жилищни райони.

Ето защо понякога е изключително необходимо да се извършва професионална борба с тях, но без да им се навреди. Така се запазва биологичното равновесие в природата и се премахва проблема.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите или доставите репелента?
След обаждане и контакт, при желание за услуга борба и пръскане против кучета и котки, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика време.
В случай, че Вие изявите желание да закупите репелентен препарат, ние го изпращаме чрез куриерска фирма в деня на Вашата заявка или най-късно на следващия ден.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против кучета и котки, куче, котка, пръскане, против, борба, вредители, дератизация, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv kucheta i kotki, borba s kucheta i kotki, progonvane na kucheta i kotki, kucheta, kotki, pruskane, protiw

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент