Пръскане против мухи



За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
ФИРМА - За борба срещу комарите
Пръскане против мухи е една от услугите по дезинсекция. Мухите са сезонни вредители през пролетно-есенния период и когато популацията им е голяма, за унищожаването им са необходими системни обработки. Най-засегнати обичайно от мухи през лятото са заведения, кухни, стопанства, транжорни, мандри и хранителни производства. Огромни популации мухи се събират в конеферми, животновъдски ферми и близки до тях обекти.Благодарение на дългогодишния си опит, компетентно обслужване и високоефективни препарати, които са без цвят и миризма, ние гарантираме за най-високото качество на извършваните услуги, както в жилища, така и в търговски обекти. Предлагаме еднократни обработки за пръскане против мухи, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), агенцията по храните ДВСК и наредба №3 от министерство на здравеопазването (МЗ).
Какви препарати и методи използваме при пръскане против мухите?
  • Работим само с най-съвременни феромони и препарати за борба с мухи, които не са канцерогенни и същевременно нанасят ударен ефект върху цялата популация, като не се налага да напускате обработените помещенията, тъй като не отделят вредни вещества във въздуха.
  • Предлагаме два универсални метода за пръскане против мухи. Първият е чрез пръскане или намазване със съдържащи феромони и атрактанти препарати, които привличат тези вредни летящи насекоми, нападнатите от мухи помещения – той е по-подходящ за помещения с по-голяма площ и с високи и труднодостъпни тавани. Вторият метод е, чрез намазване, пръскане на препарати съдържащи феромони и атрактанти, които привличат тези вредни летящи насекоми и поставяне на пръскащо устройство с пълнител от вида на „ароматизатор за стена с таймер” срещу мухи. Той е изключително дискретен и ефективен и също както пръскането дава гарантирани резултати. Неговите допълнителни предимства са, че се извършва изключително лесно и има по-дълго действие във вашето жилището или търговския обект.
Важно: За постигане на по-бърз и продължителен ефект препоръчваме при по-големите обекти да се извърши комбинация от пръскане и поставяне на пръскащо устройство с пълнител, от вида на „ ароматизатор за стена с таймер” срещу мухи.
Как протича обработка по пръскане против мухи и колко продължава действието след обработката?
Препаратите, които ползваме са толкова ефективни, че мухите започват да умират масово още на първия час след третирането, като крайния ефект настъпва до няколко дни в зависимост от местоположението на обекта и първоначалната заселеност от вредители. Действието на препаратите продължава около един месец. Имайки предвид спецификата на този вредител, това е много продължителен период, а и проблемите с мухите в България са предимно през летния сезон. За да се свърши работа, обработките трябва да се извършват профилактично, на всеки месец или да се поставят, пръскащи устройства с пълнител, от вида на „ароматизатор за стена с таймер” срещу мухи за да е по-дълготраен ефекта. Така с няколко обработки през годината, третираните обекти и терени са защитени изцяло от атаките на мухи за целия летен сезон. Профилактиката по пръскане против мухи започва обичайно май и свършва през октомври. Необходимо е да се следи годината, в дъждовни години мухите са по-малко, в сухи и горещи години популациите бележат пик. Стартът на превенцията се съобразява с тези условия. Тук не се гони пръскане против яйцата, защото мухите прелитат километри. Целта е ежемесечна превенция за предпазване на терена от локални атаки.

Обработките по пръскане против мухи са препоръчителни и се налагат често в заведения, кухни, офиси, апартаменти и помещения близо до рискови места, кравеферми, свинеферми, овцеферми, конеферми, млекосъбирателни пунктове, хранителни обекти, клиники за животни, конюшни, приюти за кучета, болници, заводи за храни, цехове за обработка на храна, пакетиране, както и помещения с повишени изисквания за безопасна стерилна среда.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт, при желание за услуга пръскане против мухи, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против мухи, мухи, муха, пръскане, унищожаване, против, борба, вредители, дезакаризация, отстраняване, дезинсекция, ДДД, фирма, препарати, третиране, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv muhi, unishtojavane na muhi, muha, myha, pruskane, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент