Пръскане против паяциЗа всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


За частни жилища
За етажна собственост
Контакти с нас
Борба и пръскане против паяци с най-съвременни препарати под контрола на РЗИ (ХЕИ)
Цени за унищожаване
ЖилищеЦена
Боксониера24 лв.
Едностаен29 лв.
Двустаен34 лв.
Тристаен39 лв.
Четиристаен44 лв.
Пръскане против паяци се предлага като услуга по дезинсекция от Унищожители и е свързано с обработка на нападнати от паяци домакинства, заведения, хотели и др. Паяците са полезни животни (смятани от мнозина за насекоми), но в някои случаи причиняват големи неудобства в заведения и частни жилища, като нарушават нормалното функциониране на алармените системи и друга електроника.

Заради това ние предлагаме услугата пръскане против паяци в жилища, търговски и обществени обекти от всякакъв тип. Благодарение на дългогодишния си опит, компетентно обслужване и високоефективни пест препарати, ние гарантираме за най-високото качество на извършваните услуги, както в жилища, така и в търговски обекти. Предлагаме еднократно пръскане против паяци, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), агенцията по храните ДВСК и наредба №3 от министерство на здравеопазването (МЗ).
Как да подготвим помещенията за пръскане против паяци преди да ни извикате?
Преди да ни извикате за пръскане против паяци е добре да почистите от паяжини вашия дом или обект, защото така ще увеличите ефективността от последвалото пръскане. След като приключи пръскането против паяци трябва да оставите помещение затворено за около 30 мин., а ако са обработвани открити терени препарата за борба с тях, трябва да се нанесе само на места където не може да бъде отмит.
Колко време след поръчката ми ще ме посетите?
След обаждане и контакт, при желание за услуга пръскане против паяци, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за пръскане, в удобно за Вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
Имате въпрос, чийто отговор не фигурира тук?
Не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

За частни жилища и етажна собственост
За всички обекти с площ над 100 м?
За абонаментни ДДД договори


Контакти с нас
За нас във Facebook
Тагове:
пръскане против паяци, паяк, пръскане, унищожаване, против, борба, вредители, дезакаризация, отстраняване, ДДД, фирма, препарати, третиране, мравка, обработка, договор, абонамент, цена, pruskane protiv paiaci, pruskane, unishtojavane na paiaci, paiak, uni6tojavane, protiw, unishtojavane, ubivane

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент