Вреди от хлебарките - унищожаване на хлебарки през топлите месеци

Както  знаем хлебарките са сред най-разпространените вредители в нашите домове и за да е ефективна  борбата с тях трябва да се доверим на квалифицирани специалисти, които работят с професионални препарати за тяхното унищожаване и са наясно къде и как да обработват засегнатите места.

За правилното водене на борбата за унищожаване на хлебарките е от голямо значение и  вида и площта на обекта, а също и видът хлебарки.

Важно е препаратите да са различни, тъй като ако се използва един и същ препарат , хлебарките стават резистентни и химическите съставки вече не им действат!

Унищожаването на хлебарките е сред най-предпочитаните услуги от нашите клиенти през летните и по-топлите месеци от годината. Това е така, тъй като топлото време позволява по-бързото засъхване на препарата  и по-голямата проветримост в третираните помещения и не е необходимо да отсъствате дълго след обработката. 

За трайното унищожаване на хлебарките е необходимо още едно третиране след 20 до 30 дни от първоначалната обработка. Това е така, защото все още няма препарат, който да унищожава яйцата на хлебарките.  Те се намират в капсула, която е с изключително дебела хитинова обвивка и не позволява на препарата да проникне. Затова е необходимо повторното третиране – за да се унищожат новоизлюпените хлебарки преди да са снесли яйца на свой ред.

След успешното третиране на засегнатите от хлебарки площи е необходимо да следвате някой предписания – поддържайте висока хигиена, не оставяйте чинии с храна непокрити, редовно метете трохите, не оставяйте храната на домашния ви любимец открита през целия ден, запушете отходните тръби. И най-важното за успешното унищожаване на хлебарки е да организирате своите съседи, за да се обработи цялата сграда – апартаменти, мазета, тавански помещения, стълби. Така ефектът ще е максимален и вероятността да се появят отново хлебарки е почти нулева.

 Ако ви е омръзнала ежедневната борба с хлебарките и пилеенето напразно за препарати, които не действат, не се колебайте да се възползвате от нашите услуги за унищожаване на хлебарките.


Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh

Трайно унищожаване на вредители! ДДД Договор и ДДД Абонамент